Sila klik link bawah...

Sunday, October 9

Magnum Chocolate Truffle..



Teringin nak merasa sendiri.. Wah sedapnya..



Ada yang tergoda?? hehe...

p/s : Nur nak jawab pertanyaan Fatin, kedua2 watermark ni Nur tempah dari Sha ( Fatin boleh datang ke blognya di http://www.whiteymommy.com kalau berminat untuk menempah). Sha hanya buat watermark untuk seorang customer sahaja. Satu lagi, Nur tak boleh nak komen di blog Fatin. Mungkin Fatin kena ubah setting kot.



7 comments:

  1. Say difahamkan ais krim ini telah di rebadge dengan memberi nafas baru. Memang ais krim yang diminati ketika kecil dahulu

    ReplyDelete
  2. aduhai...mmg mgodaaaaa!!!!
    Tiiidakkkkkkkkkkk..hehehe..
    ;)

    ReplyDelete
  3. tidakkk..
    saya nak gi beli sekarang juga!

    ReplyDelete
  4. Buat Saudara akubiomed,
    Tu la.. kalau dah asyik iklannya menari2 dalam blog ni. Tergoda juga untuk mencuba.. memang sedap.

    Buat Kak Kartini,
    Hehe.. ala.. apalagi kak belilah satu.. Rasa sendiri nikmatnya.. :)

    Buat Kak Isza,
    Hehe.. Beli Kak Isza, jangan tak beli.. :D

    ReplyDelete
  5. adoi memang tergoda kalau dlm iklan pompuan tu di beri laluan kan ! saya angkat keyboard je lah hehee

    ReplyDelete
  6. lama sgt dh tk mkn magnum..dlu selalu beli magnum yg kon tu..

    ReplyDelete
  7. Buat Puan Bee,
    Alahai.. janganlah sampai macam tu sekali.. Beli aje di kedai & nikmati kesedapannya.

    Buat Mrs. Fiza,
    Eh ada ke Magnum versi dalam kon. Tak perasan la pula..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...