Sila klik link bawah...

Monday, October 17

Sneak Peek : Trip to Universal Studio Singapore (Part 1)









Sengih memanjang.. Maklumlah pertama kali sampai ke USS ni.

8 comments:

  1. Bestnya!KH teringin nak jejakkan kaki ke sana..blum ada masa yg sesuai lg..=)

    ReplyDelete
  2. Wah best nya dah sampai Universal Studio di Singapura.

    ReplyDelete
  3. Buat KH,
    Memang best.. Kalau bawa budak2 lagi seronok!!...

    Buat Saudara Akubiomed,
    Memang menyeronokkan... Tapi penatnya tak hilang lagi.. :D

    ReplyDelete
  4. wah bestnyeeee pegi USS....patutpun sunyi blog Nur...

    post more pics ya...

    ReplyDelete
  5. Buat Ardini Humaira,
    Hehe..ala.. tak sempat nak bawak Dini..

    Buat Kak UmmiRosma,
    Memang best sangat!! Ada masa Nur letak lagi gambar2 ye kak.. Malas nak edit je.. Harap akak sabar menanti.. :)

    ReplyDelete
  6. Adoi, entah bila kami boleh sampai agaknya.?? Sebab dah dekat sangat dgn M'sia, tu pasal tak pergi2 lagik.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...