Sila klik link bawah...

Friday, October 28

Testing DSLR (Part 8)








Ada sesiapa tahu nama bunga ni?

p/s : Nur sebenarnya masih kabur dan kurang faham dengan fungsi kamera ni. Tengah belajar dari Forum Fotomedia Malaysia.. Bagi mereka yang minat untuk menimba ilmu, boleh berkunjung ke forum ni. Ini URLnya >>>


Banyak gambar2 cantik daripada mereka yang telah mahir dalam bidang fotografi. Kagum sangat melihat gambar2 di dalam forum ni. Moga Nur dapat timba ilmu dan menjadi seperti mereka.

Kredit buat alongxp kerana mensyorkan forum ni untuk beginner seperti Nur.







7 comments:

  1. Cuba beli buku ini DSLR Itu Mudah: Kuasai Fungsi & Kawalan http://www.pts.com.my/index.php/buku/dslr-itu-mudah-kuasai-fungsi-kawalan/

    ReplyDelete
  2. rajinnya belajar..
    cute mum suka jadi model je..
    biar hubby yang belajar..
    hahah..

    ReplyDelete
  3. cantik2 pic nur.. pas ni boleh ambil tempahan utk majlis2 pulak kan nur..

    ReplyDelete
  4. cantik ! rajin2 la belajar yer...semoga semakin aktif ambik2 gambar ni

    ReplyDelete
  5. Kak Cek pun suka guna kamera DSLR ni...cuma tak cekap pun nak gunanya...amik gambo yg mana tau je...he he...

    Ha ah...lama gak kak cek dok kluang...dari tahun 1974 hingga tahun 1979...sampai abah kak cek pencen polis kat sana dulu...kak cek last sekali sek kat Sek Tinggi Kluang...bersek agama kat Sek Agama Gunung Lambak...byknya kenangan masa kekecik kat sana...pun dah lama sgt tak kesana...mesti dah lain sgt kan....dulu2 Gunung Lambak tu apa pun tak de....

    ReplyDelete
  6. Intan pon ada bunga nie dan...hee hee...den pon tak tau apa nama nya gak cuma mine bunga kaler merah-merah. Yg ini cantik lah nur, beli kat mana ye coz dia ada dua tone kaler gitu, nice :)

    BabyIntan’s latest n3:
    Colgate Barbie Toothpaste
    Too SEXY!
    Peraduan Gaya Adik Bulan Ini Pa&Ma!
    Beware! Renungan Menggoda Cik Arissa…
    My Barbie Doll!

    ReplyDelete
  7. Buat Saudara akubiomed,
    Terima kasih atas cadangan buku tu. Insya-Allah ada masa nanti saya akan cuba cari.

    Buat Cute Mum,
    Hehe.. Dah ada kamera tapi tak tahu teknik, susah juga.. :) Nur memang minat, tu yg kena belajar juga.

    Buat Kak dZana,
    Terima kasih kak atas pujianmu itu.. Erm tempahan majlis, macam tak layak je.. Kena mahirkan dulu.

    Buat Kak Sonata anak kancil,
    Terima kasih kak.. Harap2 Nur akan jadi lebih mahir lepas ni. Kalau nak aktif tengok kelapangan masa dan keadaan juga.

    Buat Kak Cek,
    Wah dah bagus tu.. Jom kita sama2 belajar. Alahai.. Kak Cek pernah duduk Kluang rupanya... Nur pun sek agama kat situ. Kiranya Kak Cek memang mengimbau nostalgia lama dari gambar2 yg Nur ambil nilah ye.. Memang dah lain sangat. Jemputlah datang Kluang, kebiasaanya kalau cuti sek memang Nur akan balil Kluang juga.

    Buat Kak Intan,
    Oh maaflah kak, pokok2 kepunyaan ayah & ibu Nur. Tak tahu pula mereka beli di mana, dah tak ingat katanya. Memang bunganya cantik, tapi pohonnya berduri.. Agak bahaya sikit pada kanak2.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...