Sila klik link bawah...

Friday, October 28

Demam Angry Bird melanda


Anak2 saudaraku.. Nazmin, Naqiu dan Nabil.. (Trio 3N)



Nazmin dengan baju gaun Angry Bird Season.



Anak saudara Nur, Naqiu yang dahulunya peminat setia Ultraman, telah pun menukar minatnya dengan mengumpul barangan Angry Birds.
Sabar je lah.. Ada tak anak2 rakan2 blogger yang seperti dia.



Inilah koleksi barangan Angry Bird..  Banyakkan... penuh sekotak. Semua warna ada.

Cuba kira ada berapa item???

p/s : Ini belum termasuk baju2, seluar, topi dan selipar Angry Bird.



10 comments:

  1. angrybird kalau tengok ni, tak jadi nak angry dah lah...

    ReplyDelete
  2. Wow hebat. Ini betul-betul fanatik Angry Bird :-)

    ReplyDelete
  3. wahh..banyak betul ni. senang nak bg hadiah birthday, pilih je brg angry bird. hehe

    ReplyDelete
  4. perghhh banyak gila angry birds hehe..dah cam jadi hantu angry birds dah hehe..:)..

    salam perkenalan dari GMMS, singgah dari blog alongxp..

    396 itu saya..:)..

    ReplyDelete
  5. Kak cek memula pun tak tau apa kebendanya angry bird ni...he he..anak2 kecik cukup tau setiap nama angry bird...he he

    ReplyDelete
  6. Salam Nur cayang...! Liana pun suker Angry Bird ni. Tiap2 minggu nak pakai baju yg sama....hehe

    ReplyDelete
  7. Buat Kak KL citizen,
    Betul tu.. memang tak jadi "angry".. hehe..

    Buat Saudara akubiomed,
    Memang... kalau boleh semua benda yg ada gambar Angry Bird nak dibelinya.. Sabar je la.

    Buat Saudara eqbalzack,
    Eh tak akan boleh usik barang dia.. Dia sayang sangat tu..

    Buat Saudara Syuxer,
    Terima kasih kerana sudi singgah dan follow blog ni. Salam perkenalan.. Rajin2lah datang sini ye.. :)

    Buat Kak cek,
    Tu la kak.. Budak2 memang senang ingat bab2 macam, tapi kalau suruh belajar atau baca buku, memang payah.. Ada nama ke burung2 tu..?? (eh.. nampak sangat Nur memang tak tau.. hehe )

    ReplyDelete
  8. Buat Kak Alongroz,
    Budak2 memang minatlah kak.. Ini baru barangan Angry Bird.. Itu belum termasuk koleksi baju2, topi dan selipar Angry.. Next entri maybe Nur akan post.. Siang malam pagi petang nak pakai baju Angry Bird.. Layankan jelah.. :)

    ReplyDelete
  9. Adeyyy..ni yang buat risau niehh bila dah layan angry bird..huhu

    ReplyDelete
  10. Buat Saudara Jai,
    Biasalah budak2.. tentu banyak karenahnya..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...