Sila klik link bawah...

Friday, October 28

Jalan-jalan di Kluang Mall

Salam buat semua,
Sempena hari cuti perayaan Deepavali sempat juga Nur dan kakak meluangkan masa untuk window shopping di Kluang Mall. Dek kerana kebosanan, kami memang sengaja habiskan masa di sana dan paling lama ialah di Kedai Buku Popular.

Jom tengok apa ada di sana...


Erm.. first time nampak stall ni.


Beratur nak tunggu order.


Baru sahaja dibuka di Kluang Mall 


Macam2 pilihan ada.. ikut selera masing2. Sedap juga, tapi rasanya sepatutnya kami beli waktu nak pulang ke rumah. Saiznya agak besar dan tak sesuai makan di tempat awam.



Tempat wajib singgah. Memang tak sedar masa berlalu.. Banyak sangat buku2 menarik ada di sini.


My favourite..Cool blog mesti tambah pearl..



Hiasan lampu berwarna-warni menghiasi kawasan sekitar Kluang Mall.



Kolum khas sempena perayaan Hari Deepavali.

6 comments:

  1. crepe2u ni ada kat johor je kut..tempat lain xjumpa pon
    memang bestttt...tapi manisss :D

    my favie yg ada oreo tu dan chocolate rice...heheh

    ReplyDelete
  2. Buat DaHlia,
    Agaknya kot.. Tak pasti pula sebab Kak Nur baru pertama kali nampak stall ni.. Kak Nur order yang chocolate rice juga.. Sedap & rangup.

    ReplyDelete
  3. Oh saya ingat pekan Kluang kecil sahaja tidak sangka ada Shopping Mall yang besar

    ReplyDelete
  4. Buat Saudara akubiomed,
    Oh jangan tak percaya, kat sini terlalu banyak shopping mall.. Pilih nak apa, Kluang Mall, Kluang Parade, Econsave dan Carrefour.

    ReplyDelete
  5. laaa...org kluang ke?umah parent saya kat kluang gak...

    ReplyDelete
  6. Hotel apa yg slesa kat area kluang mall ya

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...