Sila klik link bawah...

Wednesday, November 2

Terima Kasih pada Semua Followers



Ranking Alexa pada 13 Oktober 2010 (tahun lepas)




Ranking Alexa pada 1 November 2011 (hari semalam)



Terima kasih pada semua follower blog Cetusan Rasa.. 400 orang semuanya. Ada masa terluang Nur akan balas kunjungan dan singgah ke blog anda. Setiap komen2 anda semua amat Nur hargai.
Terima kasih banyak.


p/s: Pada sesiapa yang nak tahu apa itu Alexa Rank.
Boleh klik link di bawah :

6 comments:

  1. Nur..ama sama kasih..sebab acik pun salah seorang follower nur kan..

    ReplyDelete
  2. salam singgah...
    nanti singgah kat mama nur blogspot...nampak macam dah lama tak updated..huhu...pastu baru tergerak hati singgah sini..
    btw tahniah dah 400 follower tu..

    wahhh..tadi singgah baca entry lama pasal deco2 bilik both damias yer...hehe..lama dah tu...kini berwajah lebih baru...sesuai dengan peredaran usia diaorg..

    ReplyDelete
  3. Tanniahlah kedudukan ranking Alexa pun semakin baik dan follower pun semakin ramai

    ReplyDelete
  4. Sama-sama Nur ;) Tahniah blog nur pon makin meningkat ranking nya!

    ReplyDelete
  5. Buat Kak Acik Erna,
    Terima kasih banyak kak.. :)

    Buat Ayu @ Damia Aleesya & Damia Ayunie,
    Terima kasih Ayu.. Bertuah Ayu sebab dikurniakan anak yang cute dan comel. Blog Mama Nur tu memang jarang diupdate.. Tak tahu nak update apa.. no idea.

    Tentang bilik tu, bila Ayu nak buat entri lagi, dengarnya dah berubah.

    Buat Saudara Muhamad Burn,
    Terima kasih Muhamad Burn.

    Buat Saudara akubiomed,
    Terima kasih.. Syukurlah masih ada sudi singgah dan meriahkan blog yg tak seberapa ni.

    Buat Kak Intan,
    Terima kasih Kak Intan.. Tapi blog Nur tak boleh lawan blog akak yg dah famous tu.. :D

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...