Sila klik link bawah...

Saturday, December 10

Anda pandai melukis?

TOP 5 GRAPHIC TABLET FROM AMAZON




Credit to rispiandi (Youtube Account : http://www.youtube.com/user/rispiandi?feature=watch )

Top 5 Graphic Tablet From Amazon :

1.Genius MousePen 8 x 6-Inch Graphic Tablet for Home and Office
2.Wacom Bamboo Pen Tablet
3.DigiPro WP5540 5x4" USB Graphics Tablet w/Cordless Pen (Black)
4.Genius MousePen i608 Graphics Tablet (Silver)
5.VT 12-Inch Touch Screen Graphic Pen Tablet (White)

p/s : Zaman dah berubah, segala peralatan untuk melukis dah semakin canggih. Kebanjiran gajet berteknologi tinggi secara digital sangat meluas dan ternyata ia sangat memudahkan untuk mereka yang kreatif dan berdaya imaginasi tinggi.

Adakah anda minat melukis?

Kalaulah Nur seorang yang kreatif.... macam kartunis Ubi :)

4 comments:

  1. Mouse pen ini memang ada dijual di Plaza Low Yat Kuala Lumpur. Bagus untuk yang mengunakan Photoshop mudah untuk melakar.

    ReplyDelete
  2. Kakak melukis org lidi pun tak lurus lagi Nur... Tak kreatif langsung kakak tau...

    ReplyDelete
  3. haah...byk sgt gadget skang nih... akak minat kartunis ubi ye...heee.. sy pun sgt mnat kartunis2... terutama skali kartunis2 ujang...

    ReplyDelete
  4. Buat Saudara akubiomed,
    For you info, Photoshop pun saya tak pernah guna. :)

    Buat Kak Zakie,
    Hehe.. Nur minat seni, tapi lukisan tak secantik mana.. Segan nak tayang.. :)

    Buat Farhah @ Tengku Puteri,
    Memang banyak.. Semuanya baru pertama kali dengar. Erm tak sangka, minat kita sama.. Kak Nur minat juga Kartunis Ujang.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...