Sila klik link bawah...

Friday, December 9

Terima Kasih Buat Semua Follower (Sejak 11 Jun 2008- 9 Dis 2011)






















zwani.com myspace graphic comments
 
Ditujukan khas buat semua follower lama dan follower baru (418 orang kesemuanya),
 
Terima kasih atas sokongan dan komen2 yang diberi. Andai ada kelapangan saya akan balas satu per satu dan datang berkunjung ke blog anda, Insya-Allah. Maaf jika tak berkesempatan nak singgah. Sokongan anda semua amat saya hargai.
 

 

8 comments:

  1. Assalamualaikum...

    Terima kasih juga kerana sudi jadi follower saya...

    Moga Allah kasih..

    ReplyDelete
  2. sama2 kita sokong each other..tq utk nur gak sbb sudi bertandang ke blog Kalamhati..=)

    ReplyDelete
  3. Ur welcome Nur and thank you too for following mine ;)

    ReplyDelete
  4. rajinnnya Nor printscreen semua tu..
    Insya Allah Nur... support sama2.. kakyong ni kdg2 lupa.. sbb sibuk dok balas jejak yg tinggalkan komen ..

    ReplyDelete
  5. Google akan mansuhkan Google Friend Connect dengan Google+

    ReplyDelete
  6. holaaa kak nur ... lame tak nyinggah sini..yea kak ... tima kasih untuk entry ni..i am one of ur follower too....

    dah setahun kita berkenalan di alam cyber ni... semoga silaturahim ini berkekalan.Amin.

    ReplyDelete
  7. Buat Saudara Abd. Razak,
    Wa'alaikummussalam. Sama2. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ini.

    Buat Kak Wan @ Kalamhati,
    Betul tu kak.. Kita sokong each other ye.. Sama2.. :)

    Buat Kak Intan @ BabyIntan,
    Your welcome sis.. :)

    Buat Kak Yong,
    Saje Nur buat, sebab itu sahaja salah satu cara nak hargai mereka yg beri sokongan pada blog ini. Memang kalau ada masa, teringin nak balas semua komen. Tapi banyak sangat penghalangnya.. Betul tak??

    Buat Saudara akubiomed,
    Eh betul ke.. Ada je perubahan... rasa macam tak terkejar pula.

    Buat Cik Dya @ missnadia,
    Amin.. mudah-mudahan. Your welcome.. Terima kasih juga buat Cik Dya sebab sudi singgah blog Kak Nur.. Moga kita dapat bertemu di alam nyata. Sekejapnya dah setahun kenal.. Jaga diri ye.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...