Sila klik link bawah...

Saturday, December 24

Bloglist

Salam buat semua,
Untuk pengetahuan semua, semua bloglist di dalam blog Cetusan Rasa akan dipindahkan ke blog baru seperti di bawah ini :




p/s : Blog ini masih belum siap sepenuhnya. Pada rakan2 blogger yang rajin ke Blog Cetusan Rasa yang namanya tercicir, jangan segan2 ye maklumkan pada Nur. Nur akan masukkan URL blog anda di sini.

Selamat berhujung minggu.



3 comments:

  1. selamat malam kak nur
    thanks atas pemberitahuan

    kak.. ayu pun teringin nak jumpa kak.
    insyallah.. pasti 1 hari kita bertemu jua

    ReplyDelete
  2. Apa khabar nur, moga sihat di masa kini..
    ada laman rumah baru ye..dah jenguk tadi..
    sya pun dah lama nak upgrade laman salsuria..tak berkesempatan lagi..

    ReplyDelete
  3. wah rajin Nur alihkan link ke laman baru..
    kakyong dulu ade buat.. beratus2 link ada.. tp baru2 ni kena virus, jd terpaksalah remove..

    skrg ni BW ke blog2 yg biasa tinggalkan komen jer..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...