Sila klik link bawah...

Friday, December 23

Bercuti di Kampung


Bunga ni cantik.. tapi sayang Nur tak tahu namanya. Bunga apa ye?









Tentu ramai sedang bercuti di kampung. Cuti sekolah hanya berbaki 2 minggu sahaja lagi. Kepada rakan2 blogger yang ada anak yang telah bersekolah, tentu sedang sibuk menyiapkan kelengkapan sekolah untuk anak masing2. Minggu depan, Nur dan rakan2 sejawat dah mula sibuk bermesyuarat di sekolah.

Buat mereka yang bergelar pelajar, dah sedia ke nak kembali ke sekolah?




6 comments:

  1. Assalam,

    Nice snapshots...beautiful.

    Kalo kat sni, kita akan mula bersekolah pada 3rd Jan. I am not ready yet...hehehe....hubby pulak baru nak cuti start on Monday and we will be off on vacation to jiran kita Sabah je.

    Happy holiday dear.

    ReplyDelete
  2. Cuti hujung sempena Hari Krismas tentu ramai yang ambil peluang untuk balik kampung.

    ReplyDelete
  3. cantiklah bunga tu...
    MNgah xpnah tengok lg rasanya..

    ReplyDelete
  4. sebenarnya..time2 ni la..bru parents nk bawak gi cuti2 malaysia.. huhu..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...