Sila klik link bawah...

Sunday, December 25

Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com

Pencarian Blogger Aktif

Pencarian Blogger Aktif oleh Mialiana.com
25/12/2011 hingga 31/12/2011



Salam buat semua,
Masa Nur blogwalking pagi tadi, ada singgah blog Kak Scarlett O'Hara dan ternampak entri ni. Teringin pula nak join. Syarat-syarat untuk menyertai agak mudah.

Syarat-syarat
1.Terbuka kepada semua blogger
2.Buat entry dengan tajuk di atas
3.Copy paste gambar di atas. (Ada diberikan dalam blog Mialiana.com, klik di SINI
4.War-warkan penyertaan kepada pengunjung
5.Blog wajib ada shoutbox a.k.a kotak jerit. (U/P Shoutmix dah nak tamatkan perkhidmatan percuma, jadi rakan2 blogger bolehlah bertukar pada cbox atau oggix)
6. Anda mestilah seorang blogger yang rajin "Update" dan "Blogwalking".
6.Letak permalink / url entry di ruangan komen Kak Mia, di SINI 

Penyertaan ni tak perlu tag sesiapa.Semua blogger yang menepati semua syarat-syarat di atas akan disenaraikan dalam Ruangan Mia's Active Bloggers' List mengikut group yang disediakan.

Senarai ini turut memudahkan beliau untuk blogwalking dengan pantas. Bukan itu sahaja, malah kita juga dapat berkongsi dengan pengunjung2 lain blog beliau.

Pada yang berminat nak join, apa tunggu lagi..
Untuk turut serta, anda boleh klik di SINI.




13 comments:

  1. Dear..
    Mmg sah!!akak tak layakkkk...hehe

    ReplyDelete
  2. Salam nur..

    senang je nk buat logo dekat url tu..nnt akak buat tutorial sikit utk nur k..=)

    ReplyDelete
  3. kakyong pun nak jemput NUr join segmen kakyong

    http://www.kakyong.com/2011/12/segmen-rerama-berterbangan-jan-2012.html

    ReplyDelete
  4. Nur..

    dah ada tutorial kt blog akak..nnt tgk k..kalau tak fhm tnya k..=)

    ReplyDelete
  5. wah...selamat menjoinkan diri n jadik geng baru ..

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kerana sertai segmen Mia ini dan menjadi peserta ke-8 yang join... :)

    ReplyDelete
  7. Salam kenal ..

    Niena singgah sini ye ..

    Niena sudah follow ..

    Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

    Niena dah klik nuffnang akk .. =)

    (Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

    Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Churp2 lebih laju daripada nuffnang .. =)

    ReplyDelete
  8. owh xtau plk smix da xnk bg pcuma thn dpn..
    good luck akak!

    ReplyDelete
  9. singgah sini :) Dari segmen yang sama.

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/12/pencarian-blogger-aktif-oleh.html

    ReplyDelete
  10. sy follow sini...klu sudi follow kembali ye :)

    ReplyDelete
  11. hai! tira dtg terjah & follow sini,dr segmen sis mia liana group 9!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...