Sila klik link bawah...

Sunday, December 25

Terima Kasih Kak Wan @ Kalam Hati

Salam,
Kali ni, Nur ambil kesempatan ini untuk ucapkan terima kasih buat Kak Wan dari Blog Kalam Hati kerana sudi membuat tutorial khas tentang Cara Nak Letak Favicon Kat URL Blog.

Memang tak sangka yang Kak Wan sudi beri tunjuk ajar dan membuat tutorial khas. Memang cepat betul Kak Wan memberi respon dan terharu sangat kerana beliau telah bersusah payah membuat tutorial tersebut. Malam ni, Nur hadiahkan kad ucapan di bawah khas buat Kak Wan sebagai tanda ucapan terima kasih. Nur harap Kak Wan sudi menerima pemberian ikhlas yang tak seberapa ini.




p/s : Pada rakan2 blogger lain yang nak cuba tutorial Cara Nak Letak Favicon Kat URL Blog, boleh klik di SINI.

Selamat mencuba.

Updated :
p/s : Buat Kak Wan, Nur dah cuba buat tapi kenapa tak keluar seperti blog akak ye?

Ada tak rakan2 lain yang sudi bantu..


11 comments:

  1. Assala nur..acik memang tak pandai dan tak dapat nak membantu..blog acik pun hero acik yang mewarnakannya..acik tau menulis aje.

    ReplyDelete
  2. Salam nur...

    alhamdulillah dah nmpk dah favicon url nur..=)

    mekasih nur..huhu tak seberapa tolongnya..terharu lak siap ada entry khas..mmuah

    ReplyDelete
  3. ciktom tengok menjadi je..bagus sesama blogger kena la slg tlg menolong kan :)

    ReplyDelete
  4. Nur,

    dia memang x otomatik dan-dan tu terus jadi.. awal2 ni kdg2 tetiba dia hilang.. hehhe.. tp Insya Allah, bila dah 2-3 hari, favicon tu stabil..

    ReplyDelete
  5. Kena mencuba berkali-kalu Nur... buat sampai jaya. Kakak nie jenis mim alif lam sin nak buat berbagai-bagai...:)

    ReplyDelete
  6. btul ckp kak yong tue..ciktom yg dh lm buat favicon pun kdg2 ada ms hilang favicon tue..heee

    comel la doodle kak nur kat sidebar ni -->

    ReplyDelete
  7. agaknya gambar yg awk upload tu x ok kot..pas upload gambar tu, awk kena amik link dr situ

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...