Sila klik link bawah...

Thursday, December 29

Kelebihan Memiliki Smart Tag

Kesibukan di Plaza Tol Skudai pada hari Isnin lepas.


Aiks.. tiba2 jalan lengang je... Takde ke orang yang guna Smart Tag.. Memang lega... kalau tak tak tahulah sampai pukul berapa kuharus menunggu giliran..


Jalan pulang ke rumah..

Banyak sungguh bendera negeri Johor..







3 comments:

  1. smart tag sangatlah memudahkan!
    menjimatkan masa pun ye jugak... :D

    ReplyDelete
  2. betul betul... selalu nampak area Johor lorong smart tag kosong tak mcm lane di lembah klang...mungkin sebab kat JB tak banyak tol, jadi keperluan nak guna tu tak mcm penduduk lembah klang.

    ReplyDelete
  3. Pelaburan SmartTag ini sekali sahaja. Cuma jangan terhadang oleh kenderaan dibahagian lain bersusun atau tidak ada baki kredit tol :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...