Sila klik link bawah...

Thursday, December 29

Segmen rerama berterbangan - Jan 2012



Klik banner untuk turut serta.

Syarat-syaratnya seperti berikut :

•buat satu entri.. tajuk bebas..
•tampal banner di atas ni dalam entri & backlink kan ke entri ini
•suka hati nak follow blog ini atau tidak.. tapi yang ada twitter tu, sudi-sudi lah follow ya.. Ibu3A
•LIKE FB Laman Kakyong[dot]com
•ceritakan 5 fakta tentang diri anda @ blog anda.. bukan auta yer... nak berkenalan kenalah beri fakta yang sohih
•masukkan blog kakyong.com dalam bloglist anda


•dah siap entri.. sila tinggalkan link entri (permalink) dalam kotak komen Kak Yong.




Kak Yong akan senaraikan semua penyertaan dalam entri ini dan akan dimasukkan dalam bloglist Jan 2012. Posisi link disimpan di bahagian footer blog beliau. Segmen ini akan berlangsung sehingga 31 Dec 2011, jam 11.59 malam.

Anda masih ada 3 hari nak turut serta...

Sebagai memenuhi syarat segmen rerama berterbangan -Jan.2012 oleh Kak Yong inilah 5 fakta tentang diri Nur  :


Credit picture : Google search

1) Nur berasal dari Kluang, Johor
2) Seorang guru Matematik dan Sains menengah atas
3) Minat fotografi 
4) Sukakan kucing
5) Telah berblog sejak 11 Jun 2008




Selamat berkenalan.

3 comments:

  1. terima kasih Nur..

    cikgu math & sains yer... hebat.. ajor form 4 & 5 lah yer.. add math, fizik kimia biologi???

    kakyong suka subjek add math & fizik.. tp 2-2 subjek dpt c3.. spm 1989..

    ReplyDelete
  2. suka cikgu2 n minat nk jd cikgu tp xkesampaian lg hajat tue..hee..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...