Sila klik link bawah...

Wednesday, January 11

Cuaca Mendung Semendung Hatiku..




Cuaca di JB kembali mendung dan seringkali hujan pada waktu petang.

Umpama hatiku yang masih dirundung kesedihan.. Rujuk SINI


8 comments:

  1. mendung tak bererti hujan.kadang2 dugaan perit adalah cagaran buat kebahagiaan dikemudian hari

    ReplyDelete
  2. kat sini mendung juga tapi mendung turunnya salji..:)

    semoga diberikan kekuatan dan kesabaran utk menghadapi apa saja dugaan hidup.

    ReplyDelete
  3. watermark cantik...suke tgk ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum nur, semalam akak dtg nak bc n3 tp x dpt sbb line slow giler, mlm ni baru ok..

    Sayangnya kucing tu, baru setahun lebih umurnya. Comel pulak tuu..hu3
    Mmg ambil masa lama nak hilang rasa sedih, mkn pun xde selera kan! (brckp dr pengalaman sendiri..)
    Sekarang akak dh x bela kucing lg sbb anak2 ada yg alergik bulunya..
    Xpe lah nanti amik kucing baru sebagai pengganti...

    ReplyDelete
  5. sabar nur..akak pun sampai bila2 tak dapat lupa bila terbayang muka kucing yg manja dgn kita..kita tau yg mereka juga sygkan kita.

    ReplyDelete
  6. di Ipoh pun mendung dah berhari2 tp tak hujan2 pun lagi di tempat kakyong ni..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...