Sila klik link bawah...

Sunday, January 29

Jigsaw Puzzle dan Youtube Jadi Pilihan


Setiap hari, Nabil dan Nazmin pasti akan bermain dengan koleksi jigsaw puzzle mereka.



Suka benar Nabil tayang giginya bila bergambar... :)

Nabil dan Nazmin sempat berposing semasa menonton kartun Voltron di Youtube menggunakan notebook ibunya.


Sangat tekun belajar membaca doa menerusi Youtube.


Nabil begitu cekap menggunakan internet dan telah pandai menaip video kartun kegemarannya, Boboboi dan Angry Birds.


Inilah aktiviti Nabil dan Nazmin, dua beradik yang merupakan anak kepada adik Nur sewaktu cuti sekolah. Nabil dah pun bersekolah tahun ni dan berumur 5 tahun manakala adiknya pula berumur 4 tahun.





5 comments:

  1. Nabil tu sama nama dengan anak ckLah...

    :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ckLah @ xiiinam,
      Oh ye ke.. kebetulan kan kak.. :D

      Delete
  2. Anak saya yang paling kecil pantang kalau main YouTube mesti sibuk sama untuk menonoton bersama. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara akubiomed,
      Memang.. budak2 zaman sekarang ni memang "advance".. Tapi kena dipantau, takut ter'klik' benda yang tak sepatutnya pula. :)

      Delete
  3. pandainya menaip sendiri nak tgk you tube..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...