Sila klik link bawah...

Sunday, January 15

Keladi Rebus Vs Keladi Goreng


Keladi rebus dengan keladi goreng, yang mana satu pilihan anda?

p/s : Ini gambar lama.. Salah satu menu sarapan wajib bila Nur pulang ke kampung. Setiap kali pulang ke kampung, memang wajib singgah untuk membeli keladi di Ayer Hitam. Lagipun bonda tersayang suka sangat makan keladi.


17 comments:

  1. Replies
    1. Errah,
      Saya pun prefer keladi goreng.. :)

      Delete
    2. yumy2..sedapnyer....lme dh tak makan..heheheh

      Delete
  2. Replies
    1. Kak Wan,
      Oh rupanya akak suka dua2. Nur lebih suka keladi goreng.. :)

      Delete
  3. Replies
    1. Kak Sonata,
      Citarasa kita samalah kak.. :)

      Delete
  4. tiba2 akak terasa sangt nak makan keladi goreng nur!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nor @ Kak whitecappucino,
      Alahai.. mengidam pula akak ni. Esok kena cepat2 ke kedai cari keladi ye.. :)

      Delete
  5. salam nur.. terima kasih atas semangat tu.. Alhamdulillah moga ada kebaikan disitu.. nampak keledek sedapnya makan panas2..:)

    ReplyDelete
  6. Dua2 pun Along suka, janji ada sos kicap pedas tu!

    ReplyDelete
  7. tak pernah rasa keladi rebus/ goreng..kerepek keladi jerr penah makan..

    ***salam kenal =)

    ReplyDelete
  8. goreng kut?


    keladi sy lebih suka makan batang keladi masak asam tu

    ReplyDelete
  9. Saya lebih suka keladi goreng. :-)

    ReplyDelete
  10. best keladi goreng makan di waktu petang2

    terima kasih dtg ke blog ema. salam kenalan

    ReplyDelete
  11. Sedapnye keladi goreng..tapi xpenah lun dulu nak goreng sndiri kat rumahpadahal kat pasar parit raja bnyak je yg jualkan..

    ReplyDelete
  12. psst..mcm dgn root canal treatment tu?ok?kalau belum jgn risau tak sakit pun..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...