Sila klik link bawah...

Sunday, January 29

Warnamu yang memukau








p/s : Pokok bunga ni paling banyak ditanam oleh ibu dan ayah Nur. Pokok-pokok bunga ni ada di keliling halaman rumah keluarga Nur di kampung.
Sampai ke hari ni Nur masih tak tahu apa nama pokok bunga ni. Ada sesiapa yang tahu, bolehlah beritahu di ruangan komen ye. Terima kasih banyak.

UPDATED

Nur dah tahu nama bunga ni.. euphorbia mili. TQ Errah




10 comments:

  1. cantik kan bunga2 ni..rumah errah pun byak..tp yg pic last sekali 2 umah errah xde lg..cntik r yg 2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errah,
      Memang cantik.. Macam2 warna ada. Lepas ni, Errah kena cari cari bunga warna ni di nurseri bunga. :)

      Delete
  2. bila tgk dlm gambar,,bertambah2 cantiknya biasa kt luar buat tak tahu je kt bunga ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suri Solehah,
      Betul kak.. Kadang2 kita tak perasan, mungkin sibuk sangat agaknya tu. Lepas ni akak kena ambil gambar pulak ye, entah2 lagi cantik dari gambar Nur .. :)

      Delete
  3. tang nama mmg fail.. aduhhhhhhhhhhhhh..
    kat rumah ibubapa ayu pun tertanam dengan pelbagai warna..
    kita serupa...
    ibubapa jenis suka menanam

    ReplyDelete
    Replies
    1. siyes cantik :) kat umah my parents kat kg pun ada bunga2 ni :)

      Delete
    2. Ayu @ Citarasa Rinduan,
      Oh samalah dengan akak pun fail.. hehe. Itulah, ibu bapa je rajin. Anak2 langsung tak ikut jejak langkah.. Tolong tengok je.. :)

      Kak Suzie @ Mama Zharfan,
      Memang pokok bunga ni senang ditanam. Bunga2nya sentiasa berkembang, tu yg cantik sangat..

      Delete
  4. mmg bunga ni sentiasa ada di mana2 ttp xtau lak apa namanya......nur snap sendiri ke ni..???? cantik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Yah @ NzA,
      Ye.. Memang Nur yang snap. Cantik ae..hehe. Tq kak.
      Suka2 je kak ambil gambar ni. Nak berkongsi dengan rakan2 semua.. :D

      Delete
  5. gambar yg last tu cntik sgt, mix putih pink kuning =)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...