Sila klik link bawah...

Wednesday, June 20

Bicara Manis Menghiris Kalbu (lirik)-Siti Nurhaliza





Kredit buat nuriz005 
( Akaun Youtube : http://www.youtube.com/user/nuriz005?feature=watch )

Suka lagu Dato' Siti..

Mood : Keletihan. 

12 comments:

  1. Assalamualaikum Nur,
    apa khabar..harap semuanya baik2 je..sorry akak busy sangat2..btw sesekali layan laagu2 mcm ni best kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Yatie : Waalaikummussalam kak.. Nur sihat.. Busy juga ni.. Saje layan lagu2 ni.. :) Akak minat Dato' Siti juga ye..

      Delete
  2. ciktom suka lagu2 dato' ct...semuanya best2!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Tom : Dah agak yg Cik Tom suka.. Memang best!!

      Delete
  3. Replies
    1. Intan Berlian : Ramai peminat Dato' Siti rupanya... :D

      Delete
  4. ni mesti peminat habis dato' siti kan kan
    Q: Pertama kali singgah ke blog ni.. Boleh ke kalau nak doodle? Tqvm
    A: ambil jer dear

    kami follow sini ok
    anda ditag n jom lah join segmen ni
    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-my-bff.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Amal : Takdelah.. akak bukan peminat fanatik.. Tq sebab sudi berkongsi doodle tu.. Tak sure lagi nak join ke tidak.. Nanti Kak Nur singgah ye..

      Delete
  5. Kakak rasalah Nur ramai yg suka lagu-lagu ct. Suara dia lemak merdu.. Ini melayan lagu nie kenapa pulak dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Memang ramai sangat kak.. Layan juga kadang2.. Saje je dengar lagu ni.. Takde apa2 pun.. hehe

      Delete
  6. Hello dearie...wahhh I pun suka lagu2 Siti :) Especially Cindai ;)

    Thanks for joining my GA dear...good luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Love : Tq Love sebab terima penyertaan Nur.. Wah Love pun minat juga ye.. :D

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...