Sila klik link bawah...

Wednesday, June 20

Video : Make Up Tutorial (for men)


Salam buat semua,
Selamat pagi semua. Nur harap semua dalam keadaan sihat. Hari ni nak kongsi satu video yang dihasilkan oleh Aman Wan. 







Kredit  Aman Wan (Youtube akaun : http://www.youtube.com/user/AmanWan?feature=watch)


Kelakarkan... Mesti anda tergelak2 semasa menonton video ni... (^__^)


Kalau nak tonton video lucu dan kelakar lain dari beliau, anda boleh klik link berikut: Antaranya yang mencuit hati ialah video Salah Faham Berchatting dan Power Goat atau anda boleh terus ke Youtube akaun beliau di SINI. Video ini dikongsi oleh Syatoza dalam entrinya tentang vlogger.


Jumpa lagi di lain entri.


Sekian, wassalam.

10 comments:

  1. Ada juga lelaki yang suka bersolek ya... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik : Itu la.. Dia saje melawak tu kak.. :D

      Delete
  2. haha...lucu la Aman ni, boleh jadi pelawak/pelakon. tips dia utk buat lesung pipit tu menjadi ler...hehe...tapi kakpb dah ada sebelah kiri, jgn jelessssss.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zana pb : Memang lucu.. Wahhh akak pun ada lesung pipit juga ke.. Saya tak ada.. hehe

      Delete
  3. hahahaha lawak dalam keadaan selamba ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sisdee : Memang selamba je dia ni... :D

      Delete
  4. Nur... buat kakak gelak sendiri tau. Pelembab bibir dia tu senang kan - Allah dah bagi lidah guna lidah aje senang..
    Kelakar betullah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Samalah kak.. Tergelak sorang2.. Memang selalu guna pelembab semula jadi tu.. :)

      Delete
  5. Sekarang ini lelaki juga dikenali sebagai metroseksual.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...