Sila klik link bawah...

Sunday, June 17

Cuba teka gambar apa?


Cuba teka gambar apa?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..


Taraaaa.. buah durian.. Untungkan mereka yang ada dusun, boleh makan puas2.. Hari tu beli 3 biji gara2 teringin sangat..





p/s : Nur guna Photoscape untuk edit gambar ni... Entah kenapa tiba2 "rajin" pula malam ni.. Hehe.. Tadi masa blogwalking terjumpa tutorial buat doodle guna Photoscape..
Pada mereka yang rajin nak cuba, boleh klik di SINI

Ok selamat malam semua.


12 comments:

  1. Orang tua ada kebun durian. Dapatlah merasa durian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Wah beruntung saudara dapat makan puas2..:)

      Delete
  2. lepas nie kita bt GA teka benda ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu @ Citarasa Rinduan : Bagus juga idea tu.. Nanti Kak Nur fikirkan.. :D

      Delete
  3. Assalamualaikum Cikgu..

    Kakya baaaaru nak teka..

    Jim mkn duriaannn...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ya @ Deru Ombak : Waalaikummussalam Kak Ya.. Alamak sorrylah ye.. Hmmm sebelum makan, Nur kena pergi beli buah duriannya dulu... :(

      Delete
  4. ingatkan apa tadi..ssuka gak makan durian sekali sekala..

    ReplyDelete
  5. bestnya... untung jugaklah org msia senang dpt durian. kat sini telan air liur je dulu. hehe..

    ReplyDelete
  6. durian saya tak mkn klu buat sambal tempoyak pedas tu oklah sikit2 hehe

    ReplyDelete
  7. Salam,
    Alhamdulillah mak ada dusun doyan, dapatlah merasa sikit saban tahun.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...