Sila klik link bawah...

Sunday, June 17

Snogurt JB Taman Universiti Outlet

Salam buat semua,
Semalam selepas selesai aktiviti di sekolah,Nur sempat singgah ke Snogurt Cawangan Taman Universiti yang baru dibuka.


 Meriahkan warnanya...



Nur pilih perisa Mango Passion.
Ada pelbagai pilihan perisa, boleh rujuk di SINI dan SINI




Resit pembelian.



Snogurt JB Taman Universiti Outlet
No. 24, Jalan Kebudayaan 7,
Taman Universiti, 
Skudai, Johor.



Sebaris dengan Pejabat Pos dan Domino's Pizza Cawangan Taman Universiti



Promosi sempena pembukaan.



Interior dalaman kedai. Cantikkan...

Bila masuk je kedai anda kena layan diri dan pilih sendiri perisa yang anda suka.

Untuk maklumat lanjut bolehlah ke laman web rasmi Snogurt : http://www.snogurt.com

p/s : Untuk pengetahuan semua, Snogurt adalah produk tempatan milik pelakon Raja Farah. (Sumber MStar Online)

6 comments:

  1. Assalamualaikum

    Snogurt... sedapnyerrrrrr tapi jauh lah pulak Skudai Johor. Nak cari kat KL kut ada....


    http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/06/mengenang-isra-dan-mikraj-banyak-nya.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamawana : Waalaikummussalam.. Cawangannya ada di Subang Jaya.. Mamawana boleh rujuk dalam laman web ini > http://www.snogurt.com

      Terima kasih atas kunjungan.

      Delete
  2. Assalamualaikum Cikgu..

    Wah, kalerful. Mmg menarik pelanggan untuk singgah. Interiornya pun nice. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ya @ Deru Ombak : Waalaikummussalam Kak Ya.. Kanak2 memang suka, begitu juga orang dewasa.. :)

      Delete
  3. dah lama tak ke JB.. tentu dah banyak perubahan..

    ReplyDelete
  4. Saya ada buat sedikit search... Mungkin ada kesilapan maklumat di sini... Betul ke snogurt farah punya? Farah mungkin owner bagi salah satu outlet dia sahaja... Betul ke owner snogurt ni sebenarnya seorang cina? Betul ke sampi ke hari ini Jakim tak ada menggeluarkan apa2 sijil halal kepada snogurt?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...