Sila klik link bawah...

Thursday, June 28

Ini entri ke-1001.. Terima kasih semua.. :)



Credit picture HERE





Sneak peak ketika Hari Sukan pagi tadi.



Salam buat semua,
Apa khabar semua? Nur dah recharge bateri.. Dah nak kena mula buat laporan dan kerja2 yang tertunda akibat persiapan Hari Sukan.

Untuk pengetahuan semua, entri dalam blog ini dalam masuk entri ke-1001. Banyakkan... Sekejap je masa berlalu... Hmmmm  ada 6 entri yang masih dalam "draf". Idea untuk menulis memang selalu terbantut.. (Nur memang tak berapa pandai nak mengarang.. al-maklumlah cikgu Matematik dan Sains)

Terima kasih buat semua rakan blogger yang selalu singgah.
Nur hargai persahabatan dan sokongan anda semua.

Moga persahabatan di alam maya ini akan beroleh rahmat dariNya.
Maaf  di atas segala salah dan silap..

Ok jumpa lagi di lain entri. Wassalam.


p/s : Ada rakan2 yang rajin masuk contest online, di SINI ada GA menarik dari Kak Ida 1001 Resepi
Nama GA itu ialah wowww 1001giveawayBanyak hadiah2 menarik disediakan. Antaranya ialah :





Menarik kan.. Nur berangan nak dapat Pie magic .. hehe..




Nur tak sempat buat entri lagi.. Berangan nak masuk.. Jom join GA Kak Ida.



12 comments:

  1. Tahniah Dik Nur..:)
    Agar terus dan terus ber-n3 yaa..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kartini : Terima kasih kak.. Macam dah jadi penulis buku pula.. Dah banyak naskhah dah kalau macam ni kan.. hehe..

      Tq for your support!!

      Delete
  2. Replies
    1. Kak Moh Kembara : Wslm kak.. Ermm.. apa maksudnya tu kak???

      Delete
  3. Wah...daj bleh hikayat 1001 entry ni...ekeke

    Terus kan berkarya menerusi blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aleyn : Hehe.. Betul tu kak.. Macam buku cerita la pula kan.. Terima kasih atas sokongan akak.. :) Take care sis!

      Delete
  4. wah...banyaknya entri yang akak dah buat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadiah : Tak sangka juga.. Ermm akak ni ada entri bermusim.. Kadang2 buntu juga, tak tahu nak tulis entri apa.. Tq for your support!

      Delete
  5. Tersenyum sendirian pd hari ini..

    masuk ke blog cikgu2..

    SEcara kebetulan mereka semua minta maaf tentang bhs dlm penulisan..
    kerana mereka bukan dari kalangan guru BM..hehe..

    akak juga sekarang bukan guru bhs..dan kadang2 akak pun terasa..sb ada kesilapn penggunaan tatabahasa dlm penulisan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : Memang kalau ikutkan, jika guna bahasa skema sangat pun ada orang tak berapa suka.. Biasalah tu kak.. Kita memang selalu buat silap.. Memang jarang latih diri membuat karangan yang panjang2.. hehe

      Delete
  6. Tanniah untuk entri sudah mencapai 1000 entri. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin @ AkuBiomed : Terima kasih atas ucapan.. Terima kasih juga kerana jadi pengomen terbanyak setakat ni.. Tq for your support!!

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...