Sila klik link bawah...

Wednesday, June 6

Mojo-Andai Ku Bercinta Lagi ( OST 3 Janji & Ameera )





Kredit buat nuriz005

 Suka lagu ni

4 comments:

  1. Aduhai dear..
    ni kali ke-3 akak taip komen ..
    komen akak asyik 'sesat' ntah ke mana..huhu..

    anyway..
    akak dah share yaa cara camne nak letak text berbling2 dalam gambar..
    Nanti2 Nur ke blog akak yaa...:)

    Selamat mencuba dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kartini : Alahai... camne boleh sesat komen tu.. Sabar ye kak.. Maybe line internet tak berapa ok.

      Bestnya.. tq so much kak.. Nanti Nur cuba ye.. Really appreaciate your help!! :) Sayang akak.. ~~hugs~~

      Delete
  2. Dtg dengar lagu...best jgk OST 3 Janji ni..

    Nk bgtau je, doodle mak datin tu bkn CiM yg buat, Mama Arina yg design..comelkan. G lah jenjln laman dia, amik url/ kt laman CiM. Yg ada wording GSF tu hanya utk geng ktorg je, tp Nur bleh pilih gak doodle lain yg Mama Arina buat utk public. G arh godek2 laman dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cinta Misteri : Tq for the info nanti Nur jalan2 blog Mama Arina tu.. Nampak menarik.. :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...