Sila klik link bawah...

Friday, June 29

Perkongsian Info : Zikir Harian dan Jadual Waktu Solat Bulan Julai dan Ogos 2012


Kata2 buat renungan di hari Jumaat yang penuh barakah ini.



Zikir Harian untuk amalan seharian.




Jadual waktu solat untuk bulan Julai 2012 bagi Daerah Johor Bahru.



Jadual waktu solat untuk bulan Ogos 2012 bagi Daerah Johor Bahru.


p/s : Rakan2 blogger yang lain boleh juga dapatkan jadual waktu solat untuk negara lain (bagi yang menetap di luar negara) dan daerah2 lain di Malaysia. Untuk berbuat demikian, anda perlu ke laman web ini, klik di SINI

Ramadhan dah semakin hampir. Perkongsian hari ni mungkin berguna untuk kegunaan anda sempena menjelangnya Ramadhan.

Ok jumpa lagi di lain entri. Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ni.




2 comments:

  1. As'kum Nur cayang mucuk wangi kak sha.. muahzzzzzzzzzzzzzzzzz... terima kasih kerana sudi berkongsi ya... sayang dia.. :) tq so much juga kerana sering buh komen kat blogs akak cayang dia banyak kaliiiiiiiiiiiiiiiii...:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Shahriah : Wslm kak... Sama2 kak.. Suka singgah blog orang2 yang rajin masak macam akak.. Jamu mata, kalau suruh masak sendiri agak malas.. hehe.. Sayang akak jugak.. :) Take care sis!!

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...