Sila klik link bawah...

Friday, June 29

wowww 1001 giveaway



Salam buat semua,

Semalam Nur ada cerita tentang giveaway Kak Ida (blog 1001 Resepi). Ini entri semalam. Memang Nur berhajat nak turut serta wowww 1001 giveaway Kak Ida jadi hari ni terus luangkan masa sekejap untuk promote GA Kak Ida.

Ini GA pertama yang dianjurkan oleh Kak Ida, khusus untuk blog follower dan facebook follower kkida. Untuk pengetahuan semua, follower blog Kak Ida  dah menghampiri 5,000 orang manakala Facebooknya telah menghampiri 250 ribu dan pageview blog beliau sahaja telah menjangkau 4 juta view. Hebat bukan!! Tahniah ye Kak Ida. Nur sangat kagum dengan kehebatan akak. Sejak Kak Ida linkkan blog Nur dalam bloglistnya, Nur juga dapat tempias trafik tinggi dari beliau. Terima kasih yang tidak terhingga kerana sudi linkkan blog CR.

Sebagai tanda terima kasih dan untuk penghargaan pada pembaca blognya, beliau telah menganjurkan GA ini. 

Oppps... nak tahu Kak Ida juga ada bisnes homestay iaitu Villa Maarof di alamat 55 and 55A, JALAN 2/71C, SUNGAI PENCHALA, 60000 KUALA LUMPUR, WILAYAH PERSEKUTUAN, MALAYSIA




Memang banyak hadiah menarik yang Kak Ida nak beri pada pemenang GA sulungnya ini. Antaranya ialah :




satu dozen (12 kotak) of  MyChef ready meals product tajaan MyChef - Ready Meals/Dishes





Goodies tajaan BABAS


4 pie maker tajaan Jutawan Tours aka Dato' Burn 


Nur berkenan sangat dengan pie maker ni...:)




Table runner dan sarung kotak tisu sulam yang cantik tu dari Vietnam dan bakul hijau yang cantik tu dari Sydney. Ada pinggan, dessert plates, tupperware, mug (500ml), table runner dan bekas kotak tisu.






Ini link facebook yang anda WAJIB klik butang LIKE :






Apa yang penting anda semua kena promo di facebook atau blog anda.

Syaratnya ialah anda boleh tulis mengenai giveaway ini atau boleh juga mengualas sebarang resepi atau sebarang topik dari blog 1001resepi. 
Untuk info lanjut, sila klik di SINI



Credit picture HERE


Inilah rupa Nur yang terlalu 
teruja dengan GA Kak Ida ni..



Hadiahnya sangat menarik...







Good luck untuk diri sendiri..

Ok jangan lupa turut serta juga ye...


Tarikh tutup GA Kak Ida ialah pada 10 Julai 2012.

Apa tunggu lagi...

Jom sertai sama... Mana tahu anda bernasib baik.. 
Bak kata pepatah, "Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu"..

Sekian, wassalam.




13 comments:

  1. Salam Nue...Masyaallah....panjangnye entri...suka kkida tengok...hehe....semuga nur berjaya ye...ajak kawan-kawan klik link 1001resepi dari blog nur ni...ok...tq...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ida : Terima kasih kak.. Nanti Nur promote habis-habisan.. Sama2 kak.. Terima kasih juga buat akak sebab anjurkan GA ni.. Menarik sangat!

      Delete
  2. Good luck yer dear.Banyak hadiah tue...:)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Kak Nor @ WC : Terima kasih kak Nor.. :D

      Delete
  4. hadiah memang menarik...good luck dear....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak MulutPayau : Memang menarik.. Terima kasih kak.. :)

      Delete
  5. n3 yang menarik dgn hadiah yg mewah gitu...good luck Nur!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nieza : Terima kasih Nieza.. Jangan lupa tolong klik banner tu ye.. :)

      Delete
  6. Beliau boleh dikatakan seorang blogger yang hebat. Hadiah yang ditawarkan juga lumayan.

    ReplyDelete
  7. Nur, Along doakan Nur berjaya dapat pie maker tu, nanti Along tolong klik2an utk Nur ya... hehe. Along pun rasa tak keharuan lepas tengok pie maker tu, best nya....! Nak kena contact member2 kat Perth minta tolong.

    ReplyDelete
  8. Congrats sebab berjaya. Nanti kita jumpa kat sana yer...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...