Sila klik link bawah...

Wednesday, July 4

Bahan Bacaan Bulan Julai


Dah lama cari Majalah AROMA dan SAJI keluaran Julai 2012.. Akhirnya jumpa juga... Dalam Majalah SAJI ada cerita pasal Kak Ummi Zaihadi (Home Sweet Home) dan Majalah AROMA ada cerita tentang Kak Noor (Secubit Garam) dan Noorsha (1001 Cerita 1001 Rasa). 

Suka melihat kejayaan blogger2 masakan yang semakin mendapat tempat di hati wartawan majalah. Sekurang2nya usaha mereka yang memenuhi hobi dan minat itu dihargai serta dapat memberi manfaat pada orang lain. Majalah Al-Ustaz tu pula dah masuk keluaran ke-3.. Nur dah miss keluaran ke-2. 
Siapa yang ada ye?



Hasil window shopping petang semalam. Cantik tak beg ni?



Hari semalam dapat balik awal sikit jam 3.00 petang sebab tiada aktiviti di sekolah.
Ini menu lunch petang semalam.

Ok semua, badan letih dan mungkin penat berkumpul.
Tak sempat nak update blog ni dan ada masa nanti Nur blogwalking blog rakan2 ye..

Ok rakan2 blogger, jumpa lagi di lain entri.. Wassalam.

p/s : Al-Fatihah untuk arwah Lieynanilaz (Blog Kisah Kehidupan) yang telah kembali ke rahmatullah pada petang semalam 2 Julai 2012 .


(Baca entri di blog Mama Ema, klik di SINI)

p/ s : Jemput semua follower blog Cetusan Rasa untuk turut serta dalam GA Nur yang pertama. 
Klik pada banner di bawah untuk makluman lanjut.

(ada 7 hari sahaja lagi)




Ini bannernya GA Kak Ida 1001 resepi :




5 comments:

  1. Salam Nur.kalau dok Msia harus juga beli majalah2 tu...ni dok jauh tp ada yg sempat kirimkan pd kwn yg balik cuti.
    Al-Fatihah untuk arwah Lieynanilaz.moga rohnya dicucuri rahmat.
    Nur, wpun kat Trg laksa kuah merah mmg jrg org jual sbb itu tak femes sgt.

    ReplyDelete
  2. salam nur... byk membaca luas pengetahuan kan...Alfatihah utk arwah...

    ReplyDelete
  3. Assalamu'alaikum Nur...

    kita perlukan pelbagai rencah untuk menjadikan kehidupan kita 'sesedap rasa'... :)

    ReplyDelete
  4. salam sukses gan, bagi2 motivasi .,
    Hargailah hari kemarin,mimpikanlah hari esok, tetapi hiduplah untuk hari ini.,
    ditunggu kunjungan baliknya gan .,.

    ReplyDelete
  5. Blogger sudah mendapat perhatian diluar sana.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...