Sila klik link bawah...

Thursday, July 12

Cara pasang widget Recent comments dengan avatar (image profile) di Blogspot

Salam buat semua,
Apa khabar rakan2 semua? Tengah buat apa tu? Mungkin ada yang tak perasan ada sedikit kelainan pada ruangan "Komen Terkini".

Cuba tengok ni... Cantik tak?


Ada ke yang berminat nak pasang pada blog?

Pada rakan2 yang nak tahu cara pasang widget Recent comments dengan avatar (image profile) di Blogspot, anda bolehlah klik di SINI. Jangan risau, caranya mudah sahaja..


Inilah header blog pilihan kali ni :





Pemilik blog ini pernah membantu Nur bila ada masalah teknikal pada salah sebuah blog yang Nur kendalikan. Hanya Allah yang dapat membalas jasa beliau. Terima kasih banyak.

Ok, sekian semua, selamat mencuba!

5 comments:

  1. Wah cantik siap Ada Kotak lagi ye...

    ReplyDelete
  2. Blog kakak plain je Nur. Tak ada widget itu-ini melambangkan orgnya tak berseni...

    ReplyDelete
  3. salam nur..acik suka tengok tapi nak buat sendiri tak pandai..tunggu anak balik

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...