Sila klik link bawah...

Thursday, July 12

Giveaway Ole-ole Sarawak by Ardini Humaira

Salam buat semua, 
Hari ni nak masuk satu lagi GA anjuran Ardini Humaira.

Mudah saje syarat2nya.. :

2) tinggalkan komen di kotak komen ENTRY INI. 

3) dengan slogan : SAYA JOIN ! (copy je ayat ni paste pada kotak komen).
4) tarikh tutup penyertaan adalah pada 12/7/2012 (Hari ni ye, jam 10 malam)

Nak tahu, ramai pemenang yang mungkin terpilih. Bukan 1 tapi 10 orang pemenang akan dipilih oleh Dni melalui cabutan bertuah. Keputusan adalah muktamad. Tak perlu buat entry khas ... very simple ^__^ (Tuan rumah tak suruh, tapi Nur saje nak buat...)




Inilah antara hadiahnya. :



Bukan ini sahaja ye...
Ada lagi hadiah2 lain: Ada keychain, gelang, and... maybe kalau dni sempat beli, ada hadiah kain sarung batik Sarawak

Apa tunggu lagi... Jom join GA ini. 
(sila klik banner di atas untuk makluman lanjut)


Buat Dni, 
Kak Nur doakan semoga Dni selamat melahirkan baby sulung dengan selamat..Amin.


Good luck untuk diri sendiri.. Doakan ye kawan2..
(Gigihkan diri buat entri GA lepas GA sendiri dah tamat.. hehe..) :)

p/s : Jom klik FB IKRAM Johor.. ini linknya.. klik di SINI


Sumber : FB IKRAM Johor

Ini website masjid tersebut, sila klik pada link di bawah :

Pada rakan2 yang duduk di sekitar Taman Universiti boleh turut serta.

5 comments:

  1. salam...ibu join hikhik...
    SAYA JOIN !

    doakn yg terbaik bt tuan tanah...hi3

    ReplyDelete
  2. assalam nur.. terima kasih rajin singgah dan komen blog akak.. ye akak sikit lagi dah nak balik dah tu yang rajin masukkan gambar2 jalan2 tu untuk kenangan ... di msia akak tinggal di melaka..:)

    ReplyDelete
  3. salam, kak..
    tq sudi watkan entry siap ada ucapan lagi.. wahh terharu :')
    semoga akak sentiasa dilimpahi keberkatan dan kebahagian daripada ALlah SWt, amin

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...