Sila klik link bawah...

Tuesday, July 10

EqbalZack: Brisbane Giveaway

Salam buat semua,
Agaknya bila Nur sebut negara Australia..
Apa agaknya yang terlintas di fikiran anda..



Credit picture HERE


Ada tak terbayangkan KOALA dan KANGAROO

Oh ye.. betul ke?? Hmmm mesti ada yang terbayang 2 ekor haiwan yang comel inikan..


Credit picture HERE

Comel benar koala ni.. Sayang betul dia dengan anaknya..


Credit picture HERE

Kangaroo ni akan bawa anaknya ke mana2.. Sangat protective..


Anda teringin nak dapat cenderahati percuma dari Australia.
Siapa yang tak suka barang free, betul tak?
Siapa yang bermurah hati tu..
Siapa lagi kalau bukan Saudara Eqbalzack atau lebih dikenali dengan gelaran Abang Eq. Nama penuh beliau ialah Safial Eqbal Zakariasedang melanjutkan pelajarannya di peringkat phD di UPM. Kembarnya juga telah bergelar Dr, iaitu Dr. Aqbar Zakaria. Masa terluangnya digunakan dengan mengajar kelas tuisyen subjek Fizik. Kagum dengan semangat belajar yang beliau ada..
(Sila klik di SINI untuk mengenali beliau.)

Jom kita tengok artikel di dalam akhbar KOSMO yang ada menceritakan tentang blog beliau.

Eh nanti ada lagi, beliau juga merupakan


.
.
.
.
.
.
.
.
.
Apa hadiah yang Abang Eq nak beri.. 
Ini dia..



Menarik tak?

Credit picture HERE




Cenderamata ini sebagai tanda terima kasih beliau kepada followernya yang hampir mencecah angka 6000 orang. Ramaikan..Semua cenderahati ini dibeli ketika beliau berkunjung ke Brisbane, Australia baru2 ni.



Credit picture HERE

Kempen cintai haiwan.. Tiba2 suka masukkan gambar2 ni..



Credit picture HERE

Cepat apa tunggu lagi... 
Deadline pada 31 Julai 2012 (jam 11:59 malam waktu Malaysia)


Sila klik banner di bawah untuk info lanjut..




Rakan2 semua, tolong doakan Nur ye..
Hmm.. kalaulah Nur bertuah dapat cenderahati ini, tentu senyum sampai ke telinga... hehe



p/ s : Jemput semua follower blog Cetusan Rasa untuk turut serta dalam GA Nur yang pertama. 
Klik pada banner di bawah untuk makluman lanjut.

(hari ni last day, masih boleh hantar penyertaan lagi sebelum jam 11.59 malam)




Ini bannernya GA Kak Ida 1001 resepi :









7 comments:

  1. Assalamualaikum,
    abg eq dah dapat email Nur. nanti abg eq linkkan kat blog ok.
    Terima kasih byk2 sudi join GA kali ni.

    -eqbalzack-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara eqbalzack : Waalaikummussalam.. Sama2.. Tq sebab anjurkan GA ni.

      Delete
  2. nak join kak...hadiah menarik...hehe...

    gud luck utk akak eh...

    oh...pasal keje kat umh tu ye kak...sy x buat keje on9.....tp ambik upah buat assignment...hehe.. kira keje gak la kan....:)

    ReplyDelete
  3. Salam Nur
    sorry ye semalam saya tak sempat nak jengah Blog BCI saya tu.
    sebenarnya saya nak tulis rm12.50, tertaip rm112.50 pulak kat entry. he he seorry erk.saya dah betulkan.

    ReplyDelete
  4. fuh panjangnya GA. tak terbaca saya. hehe..

    ReplyDelete
  5. Asyifa Mustaffa, Kak Ummu dan Kak Asmara : Terima kasih atas sokongan.. :)

    ReplyDelete
  6. Saya pernah pergi Adelaide Australia. Cenderahati seperti didalam gambar antara yang dibawa balik ke Malaysia.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...