Sila klik link bawah...

Tuesday, July 24

Tahniah Kepada Pemenang My 2nd Giveaway


Inilah gambar yang Nur gunakan dalam My 2nd Giveaway yang memerlukan para pembaca blog ini meneka jumlah harga barangan tersebut. Sila rujuk ENTRI INI


Inilah resit sebenar barangan yang Nur beli di IKEA tempoh hari.


Jumlah keseluruhan harga barangan itu ialah RM177.50.


Salam buat semua.
Hari ni Nur nak umumkan pemenang dalam My 2nd Giveaway (sila klik ENTRI INI). Pemenangnya ialah Saudara Azrin dari blog akubiomed.com yang juga top commentator di blog Nur. Jawapan beliau merupakan jawapan yang terpantas dan paling hampir iaitu RM200.



Credit picture HERE

Tahniah diucapkan kepada Saudara Azrin.


Hadiah akan dikirimkan dengan seberapa segera. Terima kasih juga buat semua yang sudi turut serta dalam simple giveaway Nur. Mungkin ini bukan GA yang terakhir..



Sekian wassalam.



11 comments:

  1. tahniah buat pemenangnya....
    alaaaa x de rezeki lagi.......huhuu....

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang, Azrin ni mesti selalu gi Ikea, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tidaklah selalu sekali sekala ke sana mencuci mata melihat barangan Ikea dan ada juga membeli mana yang berkenan. :-)

      Delete
  3. tahniah kepada pemenang..dah lama tak shopping ikea

    ReplyDelete
  4. tahniah kpd pemenang.. huhu takde rezki den.. hihi

    ReplyDelete
  5. tahniah kpd pmenangnye...npe QH xprasan ekkk GA ni...hukhuk...sedihnye...

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kepada Nur kerana saya terpilih sebagai tekaan yang paling hampir. :-)

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum Nur...tahniah2 buat pemenang yg berjaya...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...