Sila klik link bawah...

Sunday, July 22

Jalan-jalan Shopping di IKEA Mutiara Damansara & My 2nd Giveaway


Perjalanan nak ke The Curve dan IKEA Mutiara Damansara.



Signboard..



erk... Jemlah pulak...Maklumlah hari minggu..
Nur pergi pada hari Ahad lepas selepas majlis makan malam, ini ENTRINYA.



Ada jualan murah sehingga 22 Julai (hari ni last day..)



Ambil troli plastik je.. Nak tahu apa yang Nur beli..
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.


Ini dia... Ingat lagi bunga dalam entri INI. Bunga2 tu Nur beli di IKEA dan inilah hasil shopping.. Pasu kaca tu Nur beli di kedai Japan Home Centre di The Curve dengan harga RM25. 

Rasa macam nak buat simple giveaway. Kiranya ini giveaway kedua la..

Nur akan beri hadiah pada mereka yang meneka jumlah harga barangan di atas (kecuali pasu bunga kaca tu) dengan tepat dan cepat. 

(Hanya seorang pemenang sahaja akan dipilih oleh Nur)

 Hanya perlu tulis di ruangan komen je.
Mudah bukan. 
Tarikh tutup sehingga jam 11.59 malam ni. 

Pemenang adalah berdasarkan harga paling tepat dan terpantas. Apa tunggu lagi... Tak rugi meneka, ada hadiah untuk anda.




Inilah kedai yang Nur masuk.. Barangan di kedai datang dari Jepun.



Nur beli barangan ni.. Mangkuk, cawan dan sudu makan bayi tu nak beri pada rakan baik Nur, Kak Halizah yang dah 9 tahun menanti kelahiran bayi sulung mereka. Moga dia suka dengan hadiah pemberian Nur ni.. Comel betul kartun Doraemon tu..

(Kak Halizah call Nur semalam, dia suka sangat dengan hadiah tu.. comel katanya.. Anak sulungnya tu lelaki.. jadi sesuailah dengan warna biru..)



Ini destinasi seterusnya..


Tengah sale.. Jangan risau, Nur tak beli apa pun, cuma beli barang yang perlu je..


Ada kiosk tudung bawal AJ (Aidijuma), milik Datin Norjuma.
Murah juga.. sehelai bawal 2 tone berharga RM13.



Abang sulung Nur turut turut serta dalam larian. Rajin betul dia.. Salute sangat sebab jarang ada orang yang rajin nak join acara seperti ini.

Ok, jumpa lagi semua. Hmm nak berbuka dengan menu apa ye hari ni..?
Salam Ramadhan..

Wassalam.


16 comments:

  1. Replies
    1. Asyifa : Akak memang suruh teka pun.. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Saudara Azrin : Tahniah, jawapan anda paling hampir dan pantas.. Nantikan hadiahnya ye.. :)

      Delete
  3. saje nak cuba ni ...ida teka RM 129....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eeda : Cubaan yg baik.. Tapi tak tepat.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Kak Cheq Sue : Cubaan yg baik.. Tapi kurang tepat..

      Delete
  5. salam ramadhan nur

    syoknya shopping..

    ayu try ya, memandangkan barangan yang nur beli tu kebanyakkan dr barangan dapur. ayu agaklah. dalam rm 79.90 sebenarnya nak kata rm80.00. so jawapan betul RM80.00

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu : Wslm Ayu.. Shopping memang syok, tapi kena kawal nafsu..

      Cubaan yg baik tapi kurang tepat..

      Delete
  6. tarikh tutup dh kew??nk teka jugak la rm89.90

    ReplyDelete
  7. nur pi ikea jelesnyaaa..dah lama x pegi jd dah lupa rege barang-barang tu hihi

    walaupon dah tutup sy teka gakla..RM95

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...