Sila klik link bawah...

Tuesday, August 14

My Dream Kitchen Gadget


Syukur Alhamdulillah ... ada  rezeki lebih daripadaNya pada bulan ni.. dapatlah membeli gajet idaman..

Anda teruja...

Saya lagilahhhh......... ('',)



13 comments:

  1. seronoknya~~~jealous2. berapa harganya ni kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suzlin : Dah lama mengidam.. Harganya RM999. Start menabung ye.. Nanti Suzlin pun boleh beli juga.. :)

      Delete
  2. Waaaa .. Dah boleh baking cake banyak2... La akal

    Salam aidilfitri Dari kakya sekeluarga
    Maaf zahir batin.. :)

    ReplyDelete
  3. nnti muja dah kawin,, agak nya benda camni la kot yang jdi idaman ye,, haha

    ReplyDelete
  4. Hai...rajin ler org tu duduk kat dapur:-) sama dgn kakak akk punya. Jeles jgk....tapi kalau ada tak guna, rugi pulak.
    Selamat hari raya nur...

    ReplyDelete
  5. salam kak nur...kak nur mengajar kat sekolah mana yer.. hehe..teruja nak tahu pabila kak nur selalu singgah blog ayu dan semalam komen yang dapat award tu student kak nur jugak....

    ReplyDelete
  6. Wahhh...syukur, rezeki ramadhan yer...:-) lps nie bleh buat cake, dah ader assistant, :-)

    ReplyDelete
  7. baru je pandai guna...memang berbaloi la beli ni

    ReplyDelete
  8. bestnyer kak..teringin jgk nak ada

    ReplyDelete
  9. All ini one canggih dan jenama Kenwood pun sudcah cukup dikenali.

    ReplyDelete
  10. wowwwwwwwww gojesss !! semangat nak membaking lepas ni

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...