Sila klik link bawah...

Wednesday, August 15

Persiapan Akhir Menjelang Raya

Salam buat semua,
Apa khabar semua? Hari ni merupakan hari terakhir persekolahan. Tentu ramai yang akan pulang bercuti ke kampung. Hati2 memandu ye buat rakan2 yang pulang ke kampung halaman pada hari ini atau esok. Nur sibuk membuat kuih raya lagi hari semalam dan menyambungnya pada malam ini.

Di kesempatan ni Nur mohon maaf andai ada salah dan silap. Selamat Hari Raya buat semua rakan2 blogger, pengunjung2 blog Cetusan Rasa dan semua followers blog ni. Maaf zahir & batin. (jangan malu2 ye, silalah ambil kad raya dari Nur ni..)

Sekian dahulu, jumpa lagi semua.





Kredit kad raya percuma :  rujuk DI SINI




Hasil shopping hari di JJ Tebrau City dan pasaraya SAKAN pada hari Isnin lepas.


Antara barang2 yang Nur beli.


Bekas2 plastik beli di SAKAN,

Periuk belanga.. Ada jualan murah,

2 periuk di atas berharga RM199.00



Periuk jenama HORSE.

18 comments:

  1. salam,
    wah shopping sakan nur...mesti nak masak special utk raya ni...selamat masak memasak dan baking membaking ye...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ida : Wslm kak.. Ala biasa2 je kak..takde la special sangat. Baru je nak belajar2... Selamat Hari Raya untuk akak sekeluarga.. :-)

      Delete
  2. Hi Nur, banyaknya shopping? Ada offer kat Jusco? I belum sempat nak singgah lagi. Oh, btw... I kat JB juga, umah 5 min dari JJ Tebrau City aje.

    Have a nice week ahead, regards.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amelia : Hi Amelia, orang jb juga ye... Ada diakaun juga.. Nanti pergi la sana ye...

      Delete
    2. Hi Nur, thanks nanti cuti nak pi tengok ada apa boleh sapu. LOL
      Tapi I lebih gila beli kasut, masuk Jusco first tempat singgah kasut dulu.hahaha

      Oh, I duduk kat Tmn. Daya. So gi Jusco 5 min sampai.
      Selamat Hari Raya to you dan keluarga.
      Salam dari Amelia

      Have a nice day.

      Delete
    3. Ic.. Biasa la tu, ada org suka kasut, ada org gila handbag.. Kalau dekat dengan JJ senang la shopping.. :) ok tq Amelia sudi singgah..

      Delete
  3. selamat menyambut lebaran dari akak sekeluarga

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Inazamri : Tq kak.. Selamat Hari Raya buat akak juga..

      Delete
  4. selamat berhari raya
    maaf zahir batin =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cheqna : Tq Cheqna.. Selamat Hari Raya juga utk Cheqna.. Maaf zahir dan batin. :)

      Delete
  5. selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir dan batin buat Nur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mama Sara Nur : Tq.. Selamat Hari Raya juga buat akak.. Maaf zahir dan batin :)

      Delete
  6. assalamualaikum nur....selamat hari raya dari mama sekelauarga n maaf jika ada terkasar bahasa semasa dok mengomen di sini...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak maszull : Waalaikummussalam kak.. Tq kak.. Nur pun nak ucap Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin.. :)

      Delete
  7. Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir dan Batin. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Tq atas ucapan.. Selamat Hari Raya juga.. Maaf zahir dan batin... :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...