Sila klik link bawah...

Saturday, September 8

Kek Buah NONA ... Mudah dan sedap..


Fresh from oven.


Sepotong untuk merasa.. sebelum kek ni Nur bawa balik kampung..


 
 
Fruit cake atau kek buah segera jenama NONA.. mudah dan sedap.
Nur buat untuk makan2 di hari raya,
 

14 comments:

  1. OoooOoo~ tadi masa baca tajuk kat feed ingatkan buah nona tu buat kek. pelik2. rupe2nya kek buah mix jenama nona. hahahaha. macam sedap ni. berapa harganya kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suzlin : La hai... ye ke.. Harga tak mahal.. tapi tak ingatlah. Sedap..cubalah.

      Delete
  2. Salam nur.. nampak sdp sungguh kek tu.. :D

    ps: terima kasih bertanya khabar di Jemari Asmara. K zefa sihat je, cuma kerajinan berblog x berapa nak sihat. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zefa : Sama2 kak. Memang Nur pun kadang2 takde mood berblogging.. Sedap kek ni..cubalah.

      Delete
  3. sedapnyeee nur!hehe terliur akak..=p!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Wan : Alahai sorry ye kak... :) tertayang plak..

      Delete
  4. CkLah pun macam ciksuzlin masa mula mula baca tajuk ni. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ckLah : Oh ye ke.. salah tulis tajuk.. Gimik.. ^_^

      Delete
  5. sedap ni kek buah bila la nak buat lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chik Mimi : Sedap.. tak susah membuatnya..

      Delete
  6. Lihat gambar sudah tahu kek ini sedap.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : (^_^).. Oh itu sudah semestinya...

      Delete
  7. assalam nur..sedap ye nur..acik belum pernah beli yang dah siap macam ni..kalau dah tentu sedap dan mudah nak dibuat..acik pun nak mencuba

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Acik Erna : Wslm kak. Cubalah kak, sudah sangat. Rasanya pun sedap. Tentu anak bujang akak suka.. :D

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...