Sila klik link bawah...

Friday, October 12

Cantiknya Lukisan Mural Ni...



 
Cuba lihat lukisan ni, cantik kan. Mural ni ada pada dinding sekolah Nur.
Cuba teka dekat mana letaknya dinding ni?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Jangan tak percaya dekat dinding luar tandas pelajar.
 

Tandas pelajar (1)



Tandas pelajar (1)
Di sebelah tepi tu ada gambar pemandangan air terjun.
 

 
Ini pandangan dekat.
 

 
Sangat mendamaikan tatkala mata memandang lukisan mural ni..
 



Ada sebuah lagi tandas yang turut dihiasi dengan lukisan mural yang cantik.
Ini tandas pelajar (2)




Tandas pelajar (2)


Tenang dan damai...
 
 


Pandangan sisi - Tandas pelajar (2)
 
 
 
Ok, itu sahaja perkongsian untuk malam ni.
Selamat berhujung minggu buat semua rakan blogger.
 
Wassalam.

UPDATED :
Ada artikel berguna untuk dikongsi dengan rakan2.
Klik untuk link di bawah untuk maklumat lanjut :

(Apa yang anda perlu tahu tentang kencing anda)

 

9 comments:

  1. Cantiknya kak.....tangan sape la yg berseni tu....
    Sy dah agak dah kat tandas sbb zaman sy skolah dlu mural kat toilet mmg cntik2.....hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asyifa : Lama tak nampak Asyifa.. Memang cantik.. Lukisan ditempah oleh pelukis berbakat. Cantik kan..

      Delete
  2. WOW...terpegun akak melihatnya...sgt2 cantik + kreatif...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak NzA : Ye kak.. Nur pun terpegun juga.. Cantik sangat..!

      Delete
  3. so detailed and sangat teliti hasil kerja..berapa lama lah agaknya masa yang diambil untuk menyiapkan lukisan sebegini..cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salmi : Oh tentang tu Nur tak pasti pula.. Kalau tak silap 2-3 hari juga..

      Delete
  4. Teringat lukisan mural pemandangan oleh jiran pada bilik tidur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Wah jiran pun lukis pemandangan juga ye.. Tentu cantik juga..!

      Delete
    2. Saudara Azrin : Wah jiran pun lukis pemandangan juga ye.. Tentu cantik juga..!

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...