Sila klik link bawah...

Saturday, October 13

Its all about LEGO®

Salam hujung minggu buat semua,
Apa khabar rakan2 semua? Nur harap semuanya sihat. Pagi tadi Nur telah bawa anak didik Nur ke UTM Skudai untuk menghadiri satu program di sana. Majlis konvokesyen juga sedang berlangsung. Esok Nur akan kongsi cerita tu..
 
Malam ni Nur nak kongsi sikit beberapa link dan video menarik untuk mereka yang suka berkreativiti dan memasak. Jom tengok video ni..


 
 


Source of picture : HERE

Beberapa resepi yang menarik bertemakan LEGO®

Link di bawah sangat menarik yang mengumpulkan semua gambar2 dan blog mengenai LEGO ® :
Ini linknya :
 
 
Lain2 link tentang LEGO PARTY sila klik di SINISINI, SINI dan SINI

Menarik kan..
Ok semua selamat berhujung minggu. Wassalam.
 
p/s : Pada yang ada anak2 yang akan menyambut hari lahir, anda boleh cuba idea ini dan cungkil bakat terpendam serta berkreativiti.

5 comments:

  1. heheh ingatkan entry psl legoland :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suzie : Tak pegi lagi kak.. macam mana nak buat entri.. :(

      Delete
    2. Kak Suzie : Tak pegi lagi kak.. macam mana nak buat entri.. :(

      Delete
  2. Assalamualaikum dear,

    Kalau dah kreatif tu macam2 boleh buatkan Nur....

    p/s..selamat berhujung mnggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak MP : Waalaikummussalam kak.. Tq kak.. Setuju tu, kalau kreatif.. semua jadi cantik dan unik.

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...