Sila klik link bawah...

Monday, October 22

Cenderahati Untuk Pengawas

 
Salam buat semua rakan blogger. Inilah cenderahati dalam entri semalam. Cenderahati untuk pengawas dan pengawas pusat sumber. Jangan salah sangka pula, Nur bukan guru pengawas dan hanya tertarik dengan cenderahati yang sangat cute dan cantik. Rakan Nur beli di kedai DIY di TESCO Bukit Indah.
 





AJK Pengawas yang membantu rakan Nur menyiapkan cenderahati2 untuk jamuan akhir tahun.

 
 Tekun menyiapkan kerja2 mereka.
 



Banyakkan sekotak.. Kalau jadi guru pengawas boleh dapat satu.. tapi.. hanya mampu lihat saje... :(
 
Ok semua itu saje. Nur nak pergi kerja ni.. Selamat bekerja di minggu baru.
 
Wassalam.

 
 

12 comments:

  1. cute cenderahati tu.selamat bertugas

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak inazamri : Memang cute.. Nur pun berkenan.. ♥ TQ kak.. :)

      Delete
  2. Cantik dan meriah warnanya Nur. Kalau anak kakak pun suka dapat macam ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Semua warna ceria.. Rakan Nur ni memang kreatif.. Ini semua ideanya.. Bukan budak je suka, orang tua pun berkenan.. :D

      Delete
  3. Replies
    1. Kak Kesuma Angsana : Dah agak dah, mesti ramai yg berkenan. ♡

      Delete
  4. cantik, bkn budak2je suka, akk pon suka tau :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Syariza : Ramai yang suka kak..termasuk saya.. ♥

      Delete
  5. Kreatif cendera hati yang dihasilkan. Ia akan dibuat kenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moga hadiah seperti ini dapat dijadikan kenangan buat para pelajar.

      Delete
  6. Replies
    1. Sama-sama Puan Nor Aziah Aziz.. Tak sangka pula dapat menyumbang idea untuk orang lain... :)

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...