Sila klik link bawah...

Wednesday, October 24

Kerana Mulut, Badan Binasa





 

10 comments:

  1. salam pagi rabu cikgu

    indah kata2nya...

    mmg stuju sgt... mulut mmg alat y sgt pedasssss

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum cikgu Nur...pepagi dah keluar motivasi utk akak nmpk gayanya. Tapi zaman skrg ni kekadang kita tak guna mulut utk menyakiti, guna hujung jari je pun dah cukup 'makan hati'

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum nur...kata2 pemberi semangat buat semua...:)

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya Haji Nur...
    Berhati-hati di jalanraya nak balik kg tu. Kakak tak balik org kg dtg rumah kakak hihi...

    ReplyDelete
  5. Selamat Hari raya haji nurrr...Dan selamat balik kampung...berhati2 dijalan raya.Akak raya Kat kl aje...cuti pendek benar.
    Akak setujuuuu sekali dgn kata2 diatas tu...kita kena mulakan yg baik dulu..baru dikelilingi dgn aura positif Dan org2 yg positif

    ReplyDelete
  6. Aslmkm Nur cayang. Salam rindu & salam Aidil Adha utk Nur sekeluarga. Lama Along tak bw sbb keletihan balik lewat dari kerja. Harap Nut baik2 aja.

    ReplyDelete
  7. Oh ya, lupa nak jwb soklan tadi. Along guna susu dalam kotak (Dutch Lady) & Along panaskan dlm microwave utk suamkan nya.
    p/s Maaf ya Along tersilap tekan "t" tadi.

    ReplyDelete
  8. betul tu dik...kena fikir dulu sblum berkata2...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...