Sila klik link bawah...

Thursday, October 25

Ucapan Salam Aidiladha buat semua rakan blogger

Salam buat semua.
Lambat benar Nur update cerita hari ni.Petang semalam, Nur sempat buat cupcakes dan aiskrim asam boi. Memang buat untuk santapan anak2 buah dan adik beradik yang akan berkumpul pada cuti Hari Raya Haji nanti. Sebelum tu Nur telahpun buat 3 bungkus dadih untuk dibawa balik kampung. Banyak juga dadih yang dapat dalam 50 cup seperti gambar di bawah. Syukurlah Nur dah pun selamat sampai kampung halaman lewat malam. Memang sengaja pulang awal sebab tak nak menempuh jem.
 
Di kesempatan ini Nur ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha buat semua rakan blogger yang sudi menjalin persahabatan dengan Nur di dunia maya. Hati-hati dalam perjalanan pulang ke kampung. Nanti ada.masa Nur jengah blog anda semua ye.. Pada teman2 blogger yang sangat rajin meninggalkan komen, terima kasih diucapkan. Komen2 anda menceriakan hari2ku.. ♥♥ Tanpa komen teman2 blogger, blog ni jadi hambar. Ada masa lapang, Nur cuba sedaya upaya untuk membalas satu per satu komen yang diberi. Kalau ada yang terlepas tu, minta maaf ye..
 
Ok cukup itu sahaja cerita untuk hari ni..Pada yang berpuasa pada hari ni.. Selamat berpuasa.. Sekian.wassalam.
 
p/s : Maaf ye kualiti gambar agak kurang memuaskan, Nur terus update dari hp je.. Senang dan cepat.. Ada masa nanti Nur edit2 gambar ye..

 
 
 
 

 

12 comments:

  1. Selamat hari raya aidil adha buat Nur.
    sedapnya tengok dadih yang berwarna warni tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Laili : Tq kak.. Saje buat, nak ada majlis makan2 time raya nanti.

      Delete
  2. alhamdulillah dah selamat balik..selamat hari raya aidil adha..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya aidiladha kak.....:-)S

    ReplyDelete
  4. Selamat menyambut Hari Raya Kurban. Ais krim Malaysia dan Dadih menarik. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Tq atas ucapan.. Lama tak buat aiskrim tu.. sendiri yg teringin sebenarnya.. ;)

      Delete
  5. Assalam Nur..rajin nur..dah macam2 siap dimasak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Acik : Wslm Nur.. Ala kak.. semuanya senang2 belaka.. ;)

      Delete
  6. Salam Aidiladha & salam perkenalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nor Salmi : Salam perkenalan.. Tq atas ucapan dan tq kerana sudi singgah blog ni.

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...