Sila klik link bawah...

Tuesday, October 9

Kreatifnya....

 
Salam.. Tak sangka entri burger ni telah membuat ramai rakan2 terliur dan tergoda..
Terjumpa ni semasa di fb. Tq to Kak Ummirosma sebab sudi share dengan Nur.
 
 

13 comments:

  1. Tak pecah telur rebus ketika ditekan?

    ReplyDelete
  2. Owhh...boleh ekk? Baper lama nak kena ikat tu...?

    ReplyDelete
  3. tahniah ada sesuatu di blog KA for u ye http://kesumaangsana.blogspot.com/2012/10/pengumuman-3-pemenang-baru-small-gift.html

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah..kreatifnyaaa..he.he..

    ReplyDelete
  5. hi salam kenal, dari bloglist KA, done follow, hit me back ya..

    ReplyDelete
  6. oh telur heart ni..rina ada tgk kt mana tah haritu..fb ker mana


    rina dh update dah..panjang punya..bolehla nur baca sikit-sikit khatamkan smpi cukup seminggu bior hilang rindunya hehe

    ReplyDelete
  7. Kalau kita buat macam ini hidang atas mee rebus utk en abang kita makan mesti dia senyum dulu Nur sebelum makan. Jom kita try hihi...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...