Sila klik link bawah...

Friday, November 30

Jalan-jalan di Plaza Angsana

 Salam.
Nak sambung entri semalam..
 

Comel pula patung Spongebob ni..
 
 
 Ada macam2 karakter..

 
 
 
 
Kami makan tengah hari di Plaza Angsana. Mee Rebus Hj Wahid.. Rakan Nur mengidam mee rebus..

 
Ramai juga orang yang sabar menunggu giliran...
 
 
 
Ada pertandingan gimnastik sekolah rendah.. Anak2 kecil ni beraksi lincah..


 

Di perkarangan Plaza Angsana masih ada kolum yang cukup cantik dan kreatif.


Dari pandangan hadapan.
 
Ok semua.. Jumpa lagi di lain entri.. Wassalam.

18 comments:

  1. Assalam Nur, wah akak dah lama tak pergi plaza angsana, the last time pergi time anak akak yg bungsu baby lagi..kalau masuk JB, memang tak ingat2 tau kalau berbelanja...yalah sebab money exchangenya tukan..heheh..
    Oh mee rebus hj wahid yg terkenal tu..ada kat plaza angsana ya..ok ok kalau masuk kesana dan pergi ke plaza angsana nak juga cuba mee rebus dia tu kan..nampak sedappp sungguh...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Ayu : Wslm kak.. Nur pun jarang ke sini, ni pun kawan yg bawak sebab dia nak makan mee rebus Hj Wahid.. Nur pun suka mee rebus ni.. memang sedap..

      Kalau weekend, Plaza Angsana ni jadi tumpuan ramai.. Parking pun penuh.. Kalau ada perayaan, lagilah sesak... Ramai suka shopping kat Angsana mungkin sebab banyak pilihan.. Kalau akak datang sini, tentu borong sakan.. :)

      Delete
  2. assalamualaikum nur...cute jer sponge bob tu mcm2 karakter..mee rebus mmg sedap...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mas Zull : Waalaikummussalam kak.. Berkenan juga tapi harganya RM49.90.. agak mahal.. Mee rebus tu memang jadi kegilaan ramai.. Sanggup beratur lama sebab nak rasa kesedapan mee tu. :D

      Delete
  3. kalau la anak2 akak yg tgk spongebob tu...mau merenggek2 minta belikan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kamsiah : Anak2 kecil mesti suka apa2 yg berkenaan kartun ni.. Akak kena la pandai memujuknya.. :)

      Delete
  4. my twins suka spongebob..siap panggil..bobop...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Amanda Suria: Hehe... sedap nama tu.. bobop. :)

      Delete
  5. salam kenal kak nur,
    zila suka jgk ke angsana..round2..tp bab tunggu mee rebus tue yg malas..he hhe bila org ramai jew zila tukar menu ke rojak asma..otak2 dia pun sedap kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zila Norazila : Wslm... Salam perkenalan.. .. Tak pasti siapa yang patut dipanggil akak. Umur Nur 33 tahun.. Memang sanggup tunggu sebab nak makan sangat mee rebus tu .. Sedap.. ♥♥

      Delete
  6. slm Kak Nur..
    QH dh lama xsinggah ke angsana tu..nth cmne la skrg ni..penah jugak mkn mee rebus tu..xkisah beratur sbb nkmrasa sgtkn..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qaseh Honey : Wslm QH.. Betul tu.. kena beratur lama pun takpe.. Nak datang bukan senang.. Kak Nur jarang shopping di Angsana..

      Delete
  7. bestnya. jauh kalau nk pegi. hum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazanis : Kalau datang JB dan singgah ke Plaza Angsana, bolehlah cuba ....

      Delete
  8. dekat sangat dah dgn umah kite.

    kite keje la tapi..hihihi~

    ReplyDelete
  9. as salam

    saya penah ke sini..dekat je dgn skudai kan..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...