Sila klik link bawah...

Monday, November 12

Novel Adam dan Hawa

 
Siapa dah baca novel ni?.. Nur pinjam novel ni daripada rakan. Kiranya salah satu aktiviti masa cuti yang dah pun bermula.
 
Hari ni Nur masih ke sekolah, menyiapkan kerja2 yang masih belum selesai. 5 hari tiada di sekolah pada minggu lepas kerana perlu menghantar pelajar ke Bengkel Roboclinic. Berita mengenainya ada tersiar di akhbar Sinar Harian. Klik di SINI. Sekolah Nur antara 11 sekolah yang terpilih untuk program ini bagi daerah JB.
 
Oklah Nur ambil peluang ni nak ucapkan Selamat Bercuti buat rakan blogger yang bergelar pendidik. Ok semua, jumpa lagi nanti wassalam.

22 comments:

  1. Tak becuti sebab pekerja swasta. Majikan sudah mula menghantar jadual bercuti sehingga hujung tahun.:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Tak mengapa.. Kena bekerja dengan seikhlasnya demi mencari sesuap nasi untuk menyara keluarga..

      Delete
  2. Selamat bercuti, Nur..
    adam dn hawa, best kee..
    nnti wat sinopsis dlm status blog yee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : Tq kak. Novel ni memang tak rugi membelinya..Sangat menarik jalan ceritanya.. Kalau nak tengok drama, tak cukup masa dan tak sabar nak tahu penyudahnya. Nur tak pandai tulis sinopsis..Sorry ye Kak Sal..

      Delete
  3. Tgh cari novel nih. Selamat bercuti ☺☺

    ReplyDelete
  4. Anak dara kakak yg sulung dah baca. Yg no. 2 cari di ebook IOI Kulai hari Sabtu lepas tak adalah Nur. Nak cuba cari di Badan Book Store Angsana mungkin ada.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Novel ni mesti anak akak dah baca.. kena cari sampai jumpa tau.

      Delete
  5. dok layan kt astro je.org kata lg best baca novel dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak inazamri : Baca novel dan tengok drama, dua2 best!

      Delete
  6. tak tgk tak baca la pulak cerita nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Eady : Kalau dah tengok drama ni, sure Izwa melekat depan tv..

      Delete
  7. salam nur..best x novelnye tu? akak nk beli tp takut pas baca nnti tgk versi TV dh jd x best lak..hehe!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Inahar Ali : Novel ni best jugak.. Yg drama tu memang 90% jalan ceritanya sama cuma ada ditokok tambah sikit untuk bagi lebih dramatik.. Itu pendapat Nur la..

      Delete
  8. versi tv dan versi novel adalah sama dan sgt2 best ..percaya x i dh khatam novel ni 4 kali..x muak dan tetap fresh enjoy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Suria Amanda : Part Johan masuk meminang Ain, rasanya takde dlm novel la kak.. Novel ni memang menarik.. Nur baru sekali khatam..tak boleh lawan akak..Juara!

      Delete
  9. Akak pun layan juga novel tu...Tp x habis Baca lagi.
    Selamat bercuti nur

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak kasihredha : Wah akak layan juga ye.. Nur dah khatam dah.. Tq kak..

      Delete
  10. Replies
    1. Kak WC : Wah akak advance.. Nur sihat je kak..

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...