Sila klik link bawah...

Sunday, November 25

Pameran Buku di Danga City Mall @ Mega bookfair

Hari ini (25 November 2012) ialah hari terakhir.. 10 pagi -10 malam .. Cepat jangan lepaskan peluang ini..










55 comments:

  1. Bestnya...! Sy suka pameran buku mcm nie...
    Tp jauh plak nak terjahnya....hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asyifa Mustaffa : Memang best Syifa.. Rambang mata.. Tak rugi datang sini, banyak juga diskaun..

      Delete
  2. wah byk diskaun..best tue akak..ciktom mmg suka beli buku..

    smoga akk pun sihat2 n ceria selalu ye :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Tom : Memang boleh berjimat..ada potongan harga menarik.. Akak borong buku hari tu.. Tak tahulah bila pula nak habis membaca buku2 tu... :)

      Delete
  3. tengah berkira2. to go or not to go. kalau tgk gaya hubby, mcm nak landing2 aje kat umah. tapi kalau dah pegi nanti... SURE dia yg akan mabuk. student tua yg pantang tgk buku, ada je yg nak dibeli nya nanti. T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. RedRose : Memang tak tahu pun..kebetulan ada rakan blogger maklumkan.. Rugi tak pergi tau..

      Delete
  4. Mmg meriahhhh..
    Suka juga akak jamu2 mata tgk buku2 ni...;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kartini : Meriah sungguh kak.. Kalau datang sini dah tentu rambang mata..Ada juga aktiviti untuk anak2 macam aktiviti mewarna..

      Delete
  5. Replies
    1. Kak Acik Erna : Wslm kak.. Memang la kak.. dah namanya pun expo buku.. :)

      Delete
  6. Rambang mata melihat buku. Saya lebih berminat membeli buku yang berbentuk teknikal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Sudah pasti.. sediakan je duit.. Tapi jangan risau ada diskaun menarik dan dapat voucher dengan setiap pembelian buku dan alat tulis melebihi RM80 dalam satu resit.

      Delete
  7. wuyo.. hari first bookfair adalah hari member kad. Ambik ko, nak bayo je ambik masa 4 jam. beratur keliling dewan. tapi puas hati. Apa yg dihajatkan telah dapat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Michael : Isk ye ke.. Mungkin masa tu hari awal cuti sek.. Masa Nur pergi ni, takde la ramai sangat, kaunter pembayaran pun banyak.

      Takpe penat sikit..puas hati sebab banyak buku2 menarik dan bermanfaat.. Lepas ni, nak kena baca buku2 tu pula.. ;)

      Delete
  8. Apa yg kakak geram beli Adam dan Hawa minggu lepas di Batu Pahat. Nak buat macam mana dah terbeli - tak sabar inilah jadinya tak apalah dah habis pun baca:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Takpe kak.. dah takde rezeki. Cepatnya akak dah khatam novel tu.. Bestkan novel tu.. Nur pun beli satu buat simpanan.. Ceritanya pun menarik..♥

      Delete
  9. Alamak ..apsal haritu sy pegi tak ada novel adam & hawa ni ekk...aduhh gerammmnyer...(ntah2 sy yg tak nampak)..hehehe salam kenal dari blog kakzakie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sharifah Nadzarah : Salam perkenalan dari Nur.. La macam mana boleh tak perasan.. ada di bahagian depan. Nur beli juga satu.. :)

      Delete
  10. wahh byk nye buku.. adam dan hawa. hangt di pesaran

    ReplyDelete
    Replies
    1. Afasz : Memang banyak.. Novel tu memang laris macam pisang goreng panass!!!

      Delete
  11. mesti ramai yg sambar adam & hawa

    ReplyDelete
  12. Bestnyaa.. tgk buku2 byk diskaun.. tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rinna : Oh itu sudah semestinya.. Kalau tak, orang tak serbu pameran buku ni..

      NM03 : Memang..macam2 ada .. :)

      Delete
  13. Dah lama saya tak kunjungi festival buku macam ni...
    Terlalu busy dgn macam macam urusan..huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad : Takpe.. sesekali Doc pergilah rehatkan diri.. Masa ni la boleh dapat potongan harga untuk buku2 yang kita minat..

      Delete
  14. seronok kan kalau ke pesta buku...
    cuti ni belum sempat kemana2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Azlina : Memang seronok kak.. Kebetulan kena waktu cuti sek..

      Delete
  15. Replies
    1. Ratu Hatiku : Memang best.. Takpe..kalau dekat, kena pergi tau..

      Delete
  16. datang dr blog kak zakie..

    best.. tp akak dok kl... terkenang zaman p pesta buku dengan kawan dulu2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak aimaniman : Salam perkenalan kak.. oh akak tinggal jauh di KL.. Kalau di KL, lagi banyak pameran buku.. Datang dengan kawan2, memang seronok..

      Delete
  17. wak pon lama X singgah danga city best world mall tu jugakk.. UUuhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wak Gelas : Danga City Mall la wak.... silap nama tu.. :D

      Delete
  18. terjah dr blog kakzakie..assalam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. PCL : Tq sebab sudi singgah ke blog ni... Salam kenal..

      Delete
  19. Salam kenal dr mama ju. Tentu seronok dpt kawan dr maya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mama Ju : Salam perkenalan kak.. Memang seronok jumpa kawan blogger ni.. Peramah juga orangnya..

      Delete
  20. Sudah lama saya tidak ke pameran buku. Terasa nak pergi beli buku pulak... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hazmin : Saudara bolehlah singgah ke kedai2 buku berhampiran.. Tak semestinya kena datang ke pameran buku.. :)

      Delete
  21. assalamualaikum:) dr blog kak zakie yg baik hati tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Knor : Waaalaikummussalam.. Salam kenal kak.. Dia memang baik hati kan.. :)

      Delete
  22. Tunggu kl punya bookfair Dec ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hainom OKje : Kumpul duit secukupnya ye.. tentu lagi menarik..

      Delete
  23. mesti rambang mata kalau gi sini..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maya Amir : Oh memang rambang mata.. Silap haribulan poket tipis dibuatnya..hehehe..

      Delete
  24. As salam Nur,

    Kalau saya ke pameran buku boleh habiskan masa berjam-jam tau! hehehe... tp sayangnye di sini pameran bukunya berbahasa Spanish jd perasaan obses tu menurun sikit...beli buku masakan je lah yg mampu...hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marya Yusof : Kak Nur pun ikutkan dah rambang mata.. banyak juga borong buku hari tu.. Ada juga sambar 3 buku masakan.. Bilalah nak cuba resepi2 dalam buku tu.. :) Jangan hangat2 tahi ayam sudahhhh.. hehe

      Delete
  25. Suka kakak bila ramai kawan kakak dah jadi kawan Nur juga. Suka-suka-suka:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Terima kasih kak kerana linkkan blog Nur.. Dapat juga berkenalan dengan rakan2 maya Kak Zakie.. Entri akak tu menarik minat mereka untuk singgah ke blog Nur yang tak seberapa ni.. ♥

      Delete
  26. tentu enjoy melihat buku2 pelbagai jenis....
    akak tk sempat nak ke sana..melayankan ank2 dengan urusan masing2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : Memang kak.. Dah borong macam2 buku ni.. Tinggal nak baca je.. Takpe kak, anak2 akak perlukan akak, lagipun ni waktu cuti semester kan...

      Delete
  27. assalamualaikum nur...dah terlepas hari nyer..ari tu mmg dah plan nak pi tapi ada hal pulak tu yg x dpt pergi...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...