Sila klik link bawah...

Friday, November 23

Doa Untuk Kedua-dua Ibu bapa




p/s :  Bonda Nur sering sakit2 sejak akhir2 ni.. Mujurlah kakak dan adik tinggal bersama bonda di kampung dan dapat memantau kesihatannya. Mohon rakan2 blogger yang lain dapat juga mendoakan bonda Nur kembali sihat seperti sediakala. Terima kasih atas keprihatinan rakan2 semua. Nur pun baru kena sakit tekak, selesema dan batuk. Mata pula secara tiba2 terkena jangkitan. Takut pula akan menyebabkan ahli keluarga di kampung nanti terkena jangkitan yang sama. Sememangnya banyak berehat di rumah sahaja waktu cuti ni. Tak sabar rasanya nak pulang ke kampung... namun apakan daya ada beberapa urusan lagi yang perlu dibereskan dan perlu memastikan diri benar2 pulih. Ikutkan memang "bercinta" juga daku nak menelan ubat2 yang ada.... Selamat berhujung minggu buat semua.
 

25 comments:

  1. Assalam Nur..moga nur dan bunda sama diberikan kesihatan yang baik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Acik Erna : Wslm kak.. Tq kak atas doamu..

      Delete
  2. musim demam dan sakit2.habis anak2 dah kena. lepas sorang , sorang lagi ternasuk mak dia sekali huhhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nieda : Memang kak.. Ramai yg tak sihat.. Akak pun jaga kesihatan ye..jangan lupa makan ubat.

      Delete
  3. moga Nur dan emak cepat sembuh.... amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ibuintan : Amin.. Tq kak atas doamu..

      Delete
  4. Doa kakak mengiringi moga bonda Nur diberi kesembuhan segera. Hati kita memang tak senang bila org tua kita tak sihat. Nur pun sama kena jaga kesihatan. Anak murid periksa, cikgu yg demam-demam dibuatnya.

    Kakak kerja half-day hari ini. Petang kakak ke Danga City Mall. Expo buku belum habis lagi kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Terima kasih kak atas doamu... Penat berkumpul kot...

      Kak..tq sebab sudi jumpa Nur hari tu..

      Delete
  5. as salam

    Ya Allah kau berikanlah kesihatan yang baik kepada bonda sahabat ku ini..aamiin..

    jangan sedih2 ye dik..akak penah hadapi situasi yg sama...akak faham camne rasanya sebab seblom ni tak penah hadapinya..moga adik pun sihat2 je yea, take care:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tihara : Amin.. Tq Kak Tihara atas doamu itu..

      Syukur Alhamdulillah Bonda dan Nur dah semakin pulih.. Nur cuma belum baik batuk je..

      Delete
  6. Salam..

    Saya doakan bonda Nur kembali sihat..Insya Allah..

    Sekarang ni memang musim demam batuk selsema...perubahan cuaca mendadak...ramai patient saya yang sebegini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daddy Ziyyad : Wslm.. TQ Doc atas doa dan nasihat Doc tu..

      Delete
  7. Semoga bonda Nur cepat pulih seperti sedia kala , amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aleyn : Amin.. Tq Kak Aleyn atas doamu..

      Delete
  8. salam...saya doakan bonda dan awak segera sembuh. Musim durian kot...cuaca pun x menentu.. Yg penting air kene minum byk utk hilangkan panas badan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gadis Bunga : Wslm. Tq GB atas doamu..

      Delete
  9. semoga nur dan boda kembali sihat ya

    ReplyDelete
  10. semoga bonda akk cepat sembuh yer... ^_~

    ReplyDelete
  11. Semoga bonda nur cepat sembuh ye. Samalah kita bonda sy pun mcm tu. Kita sama2 berdoa yang baik utk orang yg paling kita kasihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fazian.batrisyia : Tq fazian..Betul tu, kita memang sentiasa doakan yang terbaik untuk insan yang kita sayangi..

      Delete
  12. ".. to love is to care, to care we must share..."
    get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...