Sila klik link bawah...

Thursday, November 22

Doa Untuk Dikongsi



"Ya Allah, berikanlah cintaMu kepada ku dan jadikanlah aku mencintai orang yang mencintaiMU dan mencintai segala sesuatu yang membawa kepada kecintaanMu."

Doa ini dikongsikan oleh Ustaz Pahrol Mohamad Juoi dalam entrinya "Sunyi sekeping hati" (Ini link blog beliau.)
 
p/s : Sering tersentuh dengan entri2 yang ditulis oleh Ustaz Pahrol Mohamad Juoi. Moga ianya dapat dijadikan iktibar buat kita semua.

12 comments:

  1. Assalam Nur..terima kasih untuk Nur..yang kongsikan pulak disini..dapat juga acik tumpang baca sama

    ReplyDelete
  2. Tq for this sharing Nur.. :))
    Bole Na ambek doa ni sebagai doa harian..

    ReplyDelete
  3. terima kasih nur atas prkongsian...

    ReplyDelete
  4. aminn ya robbal alaminn.. salam jumaat akak nur tuuu

    ReplyDelete
  5. As salam Kak Nur,

    Saya jarang dgr ceramah ustaz Pahrol tp kata2 die mmg menyusuk ke kalbu... :)

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum nur...aminnn n menarik doanya...;)

    ReplyDelete
  7. Kakak suka ikui dari You-tube macam-macam ceramah boleh kita dengar nur..

    ReplyDelete
  8. Assalam Nur,
    kata2 yang cantik dan sayu..Thank u for sharing ..
    Dikesempatan ini akak pun nak ucapkan Happy 4th bloggversary
    to Cetusanrasa-nba.blogspot.com
    tak sangka sekejap aje kan..as we go along ramai teman2 yang kita kenali..
    akak pun begitu juga..glad dapat kenal dgn Nur, semuga persahabatan kita berkekalan insyaallah..:)

    ReplyDelete
  9. gud luck ^^

    SLM..please www.cicileydi.com

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...