Sila klik link bawah...

Wednesday, November 21

Shahir - Aku Yang Berdosa (Lirik HQ Audio)

 
p/s : Tersentuh dengan lirik lagu ni.
 
Hari ni Nur bertugas di sekolah. Moga anak2 muridku dapat menjawab dengan baik dalam kertas Sains SPM. Berdebar2 je ni..soalan apalah yang akan keluar ye..
 
.

10 comments:

  1. my17 pun exam gak kat MRSM...
    dia selalu komplen sains susahlah cikgu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Queenie : Biasalah tu kak.. tapi rasanya kalau buat persediaan yang cukup tentu takde masalah. Dah tentu my17 akak tu ambil aliran sains tulen kan.. Good luck untuk dia.

      Delete
  2. Cikgu yg berdebar-debar mengalahkan anak murid sebab harapan cikgu pun menggunung tinggi bagaikan ibu-bapa. Insya-Allah nur..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Betul tu kak.. Memang menggunung harapan, harap2 ramai anak didik Nur yang lulus dengan cemerlang untuk subjek Sains tahun ni. Terima kasih kak...

      Delete
  3. anak akak pun tengah exam gk ni..best lagu ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Nor @ WC : Oh ye ke.. Good luck untuk anak akak.. Lagu ni memang best!

      Delete
  4. Biasanya cikgu yg lebih berdebar daripada anak murid. Itu tandanya cikgu yg baik. Semoga anak2 murid Nur mendapat keputusan yg cemerlang terutama di dalam matapelajaran sains.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Yunus Badawi : Amin..Terima kasih YB. Mudah2an makbul doa tu...

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...