Sila klik link bawah...

Sunday, December 9

Durian oh durian

Akhirnya dapat juga kujamah raja segala buah ni.. Semua ni gara2 asyik terpandang sahaja rakan2 blogger menayangkan buah ni diblog.. Yang paling tak boleh tahan ialah bila terpandang durian crepe yang jadi kesukaan ramai tu..


32 comments:

  1. Akak pun suka dorian...tapi jarang makan..
    sbb akak dgn aisha je suka makan..huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Kartini : Baru ni je dapat makan.. Nur sakit tekak dan batuk tak baik2.. Makan sikit je.. terliur bila tengok gambar yang orang post dalam blog @ fb.

      Delete
  2. Kakcik dah naik pening dengan bau durian!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakcik Nur : Bestnya kak... Makan sikit je buat jamah..

      Delete
  3. as salam

    ada yg kata durian crepe tk sedap mana kan..tp kalao makan derian sedap sokmo :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Tihara : Wslm.. Pernah rasa durian crepe.. Ok juga.. terpulang pada citarasa masing2.

      Delete
  4. ramai plak yg kenduri durian hari ni.

    ReplyDelete
  5. durian oh durian..akak tak penah jemu makan durian..
    tengok durian dalam pic nor terliuq balik..
    akak , bukan shj makan mentah..tpi buat jem.Makan dgn roti..semua suka dan tahan lama sikit..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Sal : Memang tak jemu.. Makan gitu je dah sedap.. ;)

      Delete
  6. Syukur ada kebun durian. Memang puas makan. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Beruntungnya saudara.. Tentu makan sampai puas... :)

      Delete
  7. banyak sangat org jual durian sekarang ni... murah2 jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. MystoryPic : Tu la... tapi kalau nak yg betul2 sedap, harganya mahal sikit..

      Delete
  8. Amacam Nur? Puas makan durian dah? Heheehhehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aziela : Puas kak.. makan 2 biji (saiz sederhana).. Terlentang kekenyangan.. hehe

      Delete
  9. saya makan durian crepe sebijik pun mesti rasa nak demam. heheh~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gadis Bunga : Oh.. kalau pas kat kita best tu.. hehe

      Delete
  10. wak pon pas mamam durian depan icity jugakk.. ahHKs

    ReplyDelete
  11. durian mmg sedappp..

    kita dh sejiwakan...
    suka!!!!

    ReplyDelete
  12. Durian dah merasa ketika ini, cuma durian crepe belum test lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Kamil Salleh : Kena cuba tu.. Sedap juga.. Saya dah merasa..

      Delete
  13. cuba akak buat pula DC..amacam..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Qaseh Honey : Akak tak serajin QH.. hehe

      Delete
  14. mggu lps sy pulun sgguh durian smpi lupa bf anak..tkpsl ank kena cirit lps tu demam..haihh sian sgguh.. durian crepe sy pon lum pnh rasa..

    nkmtk tlg vote smbil join GA

    http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

    hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mrs Fiza : Tak boleh makan banyak2.. panas..

      In Sha Allah nanti akak vote.

      Delete
  15. assalamualaikumnur...sedapnya durian tu boleh buat durian crepe la pas ni..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Mas Zull : Waalaikummussalam.. Sedap kak.. Durian crepe saya beli je.. hehe

      Delete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...