Sila klik link bawah...

Friday, December 7

Jom Join Contest Fotografi - Ceriakan Hidupmu!

 Salam buat semua
Dah lama rasanya tak join contest online. Teringat pada contest anjuran Arieff Naeem . Jadi hari ni nak join contest tu. Contest ni mudah je, apa yang anda perlu buat ialah memuatnaik foto yang bertemakan "Ceria" di dalam entri yang bertajuk
"Jom Join Contest : Fotografi - Ceriakan Hidupmu!" .

Di bawah foto tersebut, sertakan penerangan ringkas/ caption tentang gambar yang anda pertandingkan tu. Mudah je kan?

Hadiah-hadiahnya pula agak menarik iaitu : 
Tempat pertama : Bahan bacaan bernilai RM50
Tempat kedua : Bahan bacaan bernilai RM30
Tempat ketiga : Bahan bacaan bernilai RM20

In Shaa Allah kalau ada rezeki boleh Nur hadiahkan buat anak2 saudara Nur.
Inilah gambar yang Nur pertaruhkan.. :
 
 
"Wah gembiranya dia.. Jangan sampai terkoyak seluar tu sudahhhh..."
 
  Contest ni bermula dari 30 November 2012 hingga  16 Disember 2012 jam 11.00 malam. Keputusan pula akan diumumkan pada 23 Disember 2012.
 Untuk melihat syarat2 penyertaan, anda bolehlah klik di SINI atau klik pada banner di atas.
 
Mudah-mudahan ada rezeki Nur kali ni.. Sekian, wassalam.
 

10 comments:

  1. Menarik ni. Semoga Nur berjaya memenangi peraduan ini. :)

    ReplyDelete
  2. Ok... cerialah tu. Kakak kena cari gambar dulu Nur.

    ReplyDelete
  3. All the best.. Semoga ada rezeki untuk menang.. gambar dan caption dah menarik dah tu..

    ReplyDelete
  4. wah... menarik juga contest ni... btw, good luck!! ^_^

    ReplyDelete
  5. salam,

    tq sudi join... peserta pertama lagi... memang mencerikan hidup... tersengih2 sy tgk gambar tu... good luck :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...