Sila klik link bawah...

Thursday, December 6

Hari Lahir Anak Saudaraku

 
Siapa suka sate? Sedap tau sate daging ni..
 
 
Salam buat semua,
Hari ni Nur nak kongsi gambar bulan lepas.. Masa tu tak sempat nak buat entri. Abang Nur buat sedikit majlis doa selamat sempena Hari Lahir anaknya, Huda.  
 
 
 
Ini dia kek ulangtahun ke-2 Huda..(Maaf ye gambar ni blurrr la pulak...)
 

 
Doa selamat yang dibacakan oleh abah Nur.
 
 

Inilah menu kami malam tu..
 
 
 
Inilah rupa birthday girl.. Huda (adik kepada Humaira). - Gambar ni diambil waktu dia nak pergi berenang di Diamond Hills.
 
 
 
 
Huda ni jarang nak pandang kamera.. 

 
 
 
"Wah besarnya nganga mulut tu".. Ni kakak Huda, Humaira..

 
Alahai manisnya senyuman Humaira...
 
 

Ini anak adik Nur, Nazmin.

 
Sempat tayang kek... Ni abang Nazmin, Nabil..
 




  Dia ni la yang dapat no. 1 hari tu.. Ini ENTRINYA.. Dia dah dapat hadiah galaxy tab 7.0 dari ayah.. Beruntungkan budak2 zaman sekarang..





Sesi makan2..

 
 Wah masing2 khusyuk makan kek...



Ini anak kakak Naqiu.. Tahun depan nak naik Darjah 2.

 
 
Macam nak cari gaduh je..
 
 
 
Humaira ni suka buat muka pelik2 bila makcik dia nak ambil gambar..
 
 

15 comments:

  1. Anak saudara Nur sebaya dengan anak saya baby Aslah. Selamat menyambut Hari Lahir yang ke 2 tahun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saudara Azrin : Oh mereka sebaya juga ye.. Terima kasih atas ucapan.. ;)

      Delete
  2. Anak saudara tu kadang ikut mak saudara dia. Tu dulu agaknya Nur macam itulah suka buat muka style macam-macam anak sedara dah ikut. Ikut genetiknya heee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Zakie : Isk akak ni... memandai je.. hehe.. Gambar Nur dan adik-beradik lain ketika kecil tak banyak, maklumlah dulu bonda dan abah Nur berasal dari keluarga susah..

      Delete
  3. selamat menyambut ulang tahun kelahiran...sedapnya makan dan rai ramai2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salmi Khairil : Tq Salmi.. :) Memang seronok kalau dapat kumpul ramai2..

      Delete
  4. Kuah kacang kalau cicah roti... Fuhhh! Syurga dunia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uncle Gedek : Wah sedap tu.. Kalau cicah nasi impit pun sedap kan.. :)

      Delete
  5. Seronoknya bila gather ramai2 nie. Wah, dapat Galaxy Tab... Pergh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Aziela : Memang seronok kak.. Nabil ni tak minta pun.. Ayah dia yang pandai2 berjanji kalau Nabil boleh dapat no.1 baru boleh dapat Galaxy Tab.. Jadi ayah Nabil kena la tunaikan janji..

      Delete
  6. happy belated birthday.

    wah... badan huda nampak besar dr usia


    tahniah jua u anak saudara y dpt hadiah tab tu..
    mmg rezeki budak2 zaman skrg kan. umai dpt khemah mickey. hari2 main sorang2

    ReplyDelete
  7. Happy belated birthday buat anak buah, Huda :)

    Betul, kanak kanak zaman zaman mmg bertuah kan..Ziyyad pun ada galaxy tab sendiri..hihihih

    ps: saya tak online dua hari( selasa & rabu)...tak sihat...:)

    ReplyDelete
  8. Humaira....mcm tomboy, nama sama dgn anak saudara kakpb.
    Nur, akak baca komen kat blog Sari, Nur nak brcuti, kemana?
    Kalau akak tak jumpa Nur, akak kirim kat Sari ye barangnya.

    ReplyDelete
  9. happy birthday..sedap satay tu..lama tak makan satay..

    ReplyDelete
  10. alahai... bestnya makan2... seronok tgk... gembira je semua...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi meninggalkan komen di dlm blog ini... Harap sudi singgah lagi.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Klik...Klik...